Systeemwanden

Bij Maars Living Walls zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van systeemwanden. We leveren al meer dan 70 jaar standaard- en maatwerksysteemwanden aan opdrachtgevers in uiteenlopende branches. U kunt de Maars Living Walls dan ook tegenkomen in onder andere kantoren, laboratoria en hotels.

Contact opnemen met Maars Living Walls

Informeer vrijblijvend naar onze systeemwanden of kom langs in onze showroom om de magie van flexibele indelingen in het echt te zien. Neem telefonisch contact met ons op via 0341 465 211 of stuur een bericht naar info@maars.nl. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen!

Onze standaard systeemwanden

Onderstaand vindt u een overzicht van ons assortiment standaard systeemwanden. Door op de button ‘Bekijk systeemwand’ te klikken, gaat u naar de productpagina waarop u onder andere technische specificaties, brochures en beeldmateriaal vindt.

Vragen over onze systeemwanden?

Neem voor al uw vragen telefonisch contact met ons op via 0341465211 of stuur een bericht naar info@maars.nl. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen!

WaaromMaars Living Walls?

  • Keuze uit elf standaard systeemwanden die meer dan uitstekend presteren op functionaliteiten als brandwerendheid en akoestiek
  • Systeemwanden op maat laten maken in onze eigen productiefaciliteit
  • Marktleider op het gebied van systeemwanden en deuren
  • Meer dan 70 jaar ervaring met het leveren van systeemwanden aan uiteenlopende branches
  • Continue focus op doorontwikkeling 

Wat zijn systeemwanden?

Een systeemwand is een wand die u kunt gebruiken voor het scheiden van twee ruimtes. Systeemwanden kenmerken zich door flexibiliteit. Zo kunt u met een systeemwand elke ruimte precies zo indelen als u dat wilt en kunt u na plaatsing altijd nog op een later moment de indeling of gehele wand wijzigen.

Toepassingen systeemwanden

Maars Living Walls heeft ervaring met de realisatie van systeemwanden voor uiteenlopende branches. Zo leverden we al systeemwanden voor het scheiden van ruimtes in kantoren, op vliegvelden en leverden we aan opdrachtgevers in de gezondheidszorg, het onderwijs en de hospitality.

Maatwerk systeemwanden

Of u nu kiest voor een ‘instapmodel’-systeemwand of uw keuze laat vallen op een high end-systeemwand: doordat we bij Maars Living Walls over een eigen productiefaciliteit beschikken, kunnen we vrijwel elke systeemwand volledig aan uw wensen aanpassen.  

Systeemwanden prijzen

De uiteindelijke kosten hangen uiteraard af van eventuele aanvullende wensen. Om een helder inzicht te krijgen in de kosten waar u rekening mee dient te houden, adviseren we u om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

referentie projecten

Bekijk projecten

Kom langs in de showroom!