Met de glazen scheidingswanden van Maars

Wilt u uw kantoor onderverdelen in meerdere ruimtes, zonder het open gevoel te verliezen? Dan kunt u ervoor kiezen om met systeemwanden een glazen kantoor te laten ontwerpen. En laat daar nou juist ons specialisme liggen. Al meer dan 70 jaar weten bedrijven, architecten en projectontwikkelaars ons te vinden als het gaat om de ontwikkeling, productie, levering en montage van circulaire en modulaire systeemwanden. Glazen kantoorwanden zijn momenteel enorm populair, omdat ze het licht maximaal doorlaten en toch zorgen voor afgesloten ruimtes. En wilt u na enkele jaren een hele nieuwe indeling, dan maken we op basis van uw nieuwe wensen een ontwerp, waarbij we zoveel mogelijk gebruikmaken van uw huidige systeemwanden.

Uw kantoor op een smaakvolle én duurzame manier upgraden met glazen kantoorwanden?? Via onderstaande button komt u op onze specialisten-pagina terecht. Selecteer hier de contactpersoon in uw regio en leg ons uw wensen voor.

Ik wil een glazen kantoor

Met deze glazen scheidingswanden creëren we een glazen kantoor

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/Drenthe

Een greep uit onze projecten

Inspiratie nodig of benieuwd naar wat we de afgelopen tijd mochten opleveren? Hieronder vindt u een selectie van de glazen kantoren die we ontwierpen voor enkele relaties.

Systeemwanden met karakter

De glazen scheidingswanden waarmee we uw kantoorruimte omtoveren tot een stijlvol glazen kantoor geven een ruimte karakter; ze brengen de ruimte tot leven. Onze high end oplossingen komen prachtig tot hun recht in statige panden en ruime kantoren. Het glas zorgt ervoor dat licht maximaal door de ruimte kan bewegen, terwijl de wanden de akoestiek in iedere ruimte verhogen.

De Maars belofte

Maximale tevredenheid, minimale verspilling; dat vinden we belangrijk. Schakelt u ons in, dan maken we op basis van uw wensen een ontwerp. De systeemwanden produceren we zelf, waardoor we ieder aspect van de wand zelf kunnen bepalen. En zijn de systeemwanden klaar voor montage, dan komen we bij u langs om de ruimte om te toveren. Wilt u na verloop van tijd een nieuwe indeling? Dan komen we opnieuw bij u langs om een indeling te maken op basis van uw nieuwe wensen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk de bestaande wanden, want dat kan dankzij het modulaire karakter van onze systeemwanden.

Ik wil een glazen kantoor

Onze andere oplossingen

Ook voor andere oplossingen kunt u bij ons terecht. Lees bijvoorbeeld meer over onze akoestische wanden, room-in-room-wanden of multifunctionele wanden.