De glazen scheidingswanden van Maars Living Walls

Wilt u uw kantoor onderverdelen in meerdere ruimtes, zonder het open gevoel te verliezen? Dan kunt u ervoor kiezen om met systeemwanden een modern glazen kantoor te laten ontwerpen. En laat daar nou juist ons specialisme liggen.

Al meer dan 75 jaar weten bedrijven, architecten en projectontwikkelaars ons te vinden als het gaat om de ontwikkeling, productie, levering en montage van circulaire en modulaire systeemwanden. Glazen kantoorwanden zijn tijdloos en worden veelvoudig toegepast, omdat ze het licht maximaal doorlaten en toch zorgen voor afgesloten ruimtes. En wilt u na enkele jaren een hele nieuwe indeling? Dan maken we op basis van uw nieuwe wensen een ontwerp, waarbij we zoveel mogelijk gebruikmaken van uw huidige systeemwanden.

Uw kantoor op een smaakvolle én duurzame manier upgraden met glazen kantoorwanden? Neem dan contact met ons op via de buttons. Selecteer vervolgens de contactpersoon in uw regio en leg ons uw wensen voor.

Ik heb interesse in een glazen kantoor Neem contact op

Met deze glazen scheidingswanden creëren we glazen kantoren

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Een modern glazen kantoor

Een modern glazen kantoor staat tegenwoordig gelijk aan flexibiliteit. Daarnaast karakteriseert de hedendaagse kantoorruimte zich door minimalisme. Met strakke glazen wanden en profielen die praktisch onzichtbaar zijn, doet Maars Living Walls er alles aan om dit te bewerkstelligen. Glazen kantoren van vandaag de dag zijn van alle markten thuis. Zo zorgen ze voor een open werksfeer. Tegelijkertijd vragen bepaalde situaties om meer privacy en zijn ook afgesloten ruimtes noodzakelijk voor het creëren van onder meer spreekkamers of belruimtes. Met een glazen ruimte realiseert u moeiteloos het beste van beide werelden.

De voordelen van een modern glazen kantoor

Met een modern glazen kantoor maakt u optimaal gebruik van de natuurlijke lichtinval. Mensen voelen zich namelijk beter in een omgeving die gevuld is met natuurlijk daglicht. U ontwerpt met behulp van glazen wanden gemakkelijk mooie open ruimtes die dienstdoen als flexibele werkplekken. Uw kantoor fungeert hierdoor voor iedereen als een omgeving waar volop ruimte is voor inspiratie en creativiteit, wat de productiviteit bevordert.

Een greep uit onze projecten

Inspiratie nodig of benieuwd naar wat we de afgelopen tijd mochten opleveren? Hieronder vindt u een selectie van de glazen kantoren die we ontwierpen voor enkele relaties.

Welke glaswanden gebruikt u voor uw moderne glazen kantoor?

Elegantie ten top: zo mag u onze enkele glaswanden gerust omschrijven. Ze vallen op vanwege hun stijlvolle uitstraling en tegelijkertijd integreren ze probleemloos in de ruimte. Bovendien sluiten ze op sublieme wijze aan op onze andere scheidingswanden en hebben ze het laagste profiel ter wereld.

Wilt u liever dubbele glaswanden voor uw kantoor?  Deze wanden bieden ook meerdere voordelen. Zo hebben we bijvoorbeeld de Panorama systeemwand zonder zichtbare scharnieren die compleet verplaatsbaar is. Daarbij scoren onze dubbele glaswanden hoog als het gaat om geluidsisolatie.

Welke opties zijn er nog meer?

Gesloten wanden, multifunctionele wanden en brandwerende wanden; de mogelijkheden van Maars Living Walls zijn oneindig. Wat dacht u van een akoestische wand voor een rustige werkomgeving? Of onze grote trots: de Room-in-Room waarbij u de keuze heeft uit de meest uiteenlopende uitvoeringen. Hierdoor sluiten ze naadloos aan op iedere kantoorruimte.

Systeemwanden met karakter

De glazen scheidingswanden waarmee we uw kantoorruimte omtoveren tot een stijlvol glazen kantoor geven een ruimte karakter; ze brengen de ruimte tot leven. Onze high-end oplossingen komen prachtig tot hun recht in statige panden en ruime kantoren. Het glas zorgt ervoor dat licht maximaal door de ruimte kan bewegen, terwijl de wanden de akoestiek in iedere ruimte verhogen.

De Maars belofte

Maximale tevredenheid, minimale verspilling; dat vinden we belangrijk. Schakelt u ons in, dan maken we op basis van uw wensen een ontwerp. De systeemwanden produceren we zelf, waardoor we ieder aspect van de wand zelf kunnen bepalen. En als de systeemwanden klaar zijn voor montage, dan komen we bij u langs om de ruimte om te toveren. Wilt u na verloop van tijd een nieuwe indeling? Dan komen we opnieuw bij u langs om een indeling te maken op basis van uw nieuwe wensen. Hierbij gebruiken we zoveel mogelijk de bestaande wanden, want dat kan dankzij het modulaire karakter van onze systeemwanden.

Neem contact op met onze specialisten

Maars Living Walls heeft vele mogelijkheden voor een modern glazen kantoor. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via + 31 (0)341 465 211 of info@maars.nl en we bespreken alle opties met u. We luisteren goed naar uw wensen en bieden als wereldwijde marktleider van systeemwanden oplossingen op maat aan.

Ik heb interesse in een glazen kantoor Neem contact op