Modulariteit

Meer dan 75 jaar ervaring
Wereldwijd bereik, lokale expertise
Van creatie, tot projectrealisatie

Flexibiliteit, herbruikbaarheid en circulariteit vormen samen de ijzersterke combinatie die we modulariteit noemen. Al sinds de jaren 60 lopen we voor op de ontwikkeling van innovatieve systeemwanden die voor ieder interieur van toegevoegde waarde zijn. Benieuwd? Ontdek de modulaire wereld van Maars Living Walls.

Neem contact op +31(0)341 465 211 Verbouw & service

Wat betekent modulariteit voor Maars?

Modulariteit en duurzaamheid staan hoog in het vaandel bij Maars. De twee speerpunten sluiten naadloos op elkaar aan en zijn sterk verweven. Modulariteit voor Maars betekent optimale afstemming van de wanden op de interieurafmetingen van uw gebouw. Hierdoor sluiten onze wandoplossingen altijd perfect aan op de eindbestemming, zelfs bij hoogteverschillen. Hoe we dit doen? In samenspraak met u moduleren we de wanden precies op de stramienmaat van het desbetreffende gebouw. Hierdoor ontstaat er eenheid in de wandmaten, wat resulteert in kostenbesparing en een snellere doorloop van uw project.

Modulariteit & flexibiliteit van Maars Living Walls

Modulariteit: de voordelen op een rij

  • 100% herbruikbaar, 0% afval
  • Al onze wanden zijn met elkaar te combineren
  • Maatwerk voor uw interieur
  • Duurzame en gerecyclede materialen
Feiten modulaire systeemwanden van Maars Living Walls

Uitsluitend maatwerk voor uw interieur

Ieder interieur is uniek en vereist een gerichte aanpak. Om ervoor te zorgen dat uw wanden herbruikbaar zijn na een herindeling of verhuizing, maken we de onder- en bovenprofielen op maat. Hierdoor tackelen we hoogteverschillen in uw interieur en realiseren we alsnog de gewenste eenheid.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het hergebruiken van uw systeemwanden? Maakt u gebruik van Maars systeemwanden, maar wilt u een nieuwe indeling? Neem contact op met onze Verbouw & Service afdeling voor de mogelijkheden op het gebied van hergebruik, ciculariteit en modulariteit.

Close up modulaire systeemwand op maat

Modulaire wanden voor een toekomstgerichte oplossing

Ervaar de eindeloze mogelijkheden die de systeemwanden van Maars Living Walls met zich meebrengen. Hoewel we tal van verschillende soorten systeemoplossingen aanbieden, zoals enkele glaswanden, dubbele glaswanden en gesloten wanden, delen ze tenminste één belangrijke eigenschap: modulariteit. We installeren onze modulaire systeemwanden namelijk op de gewenste wijze in uw pand, maar daar eindigt ons werk niet. Als u een andere indeling wenst of tijdens een verhuizing uw wanden wilt meenemen, dan dragen we ook hier zorg voor. De flexibiliteit van onze oplossingen maakt dit mogelijk. Een investering voor nu én later.

De montage van een modulaire wand door 2 Maars monteurs

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Onze verbouw & service specialisten

Theo Dörfel

Project Engineer Zuid-Holland en Zeeland

Henk Engelgeer

Project Engineer Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland

Geert Hillebrand

Project Engineer Noord-Holland

Mahinder Thakoersingh

Project Engineer Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg

De kenmerken van modulaire systeemwanden

Wat betekent de modulariteit van Maars voor u? We leggen het graag uit:

  • Eenheid in maten: door eenheid in maten te hanteren voor uw project, is de doorlooptijd korter. Onze in-house productie bewerkstelligt uw wanden sneller, waarna onze monteurs het op efficiënte wijze installeren.
  • Eindeloos herbruikbaar: dankzij de modulariteit van onze wanden, kunt u ze op eindeloos veel manieren toepassen in uw gebouw. Wenst u na verloop van tijd een herindeling van uw pand? Dan komen we graag langs om de nieuwe indeling voor u te realiseren met dezelfde wanden. En zelfs bij een verhuizing naar een nieuw pand met gelijke stramienmaten kunt u ervoor kiezen om de wanden mee te nemen. We helpen graag met de demontage en herinstallatie.
  • Lange levensduur: naast het feit dat uw systeemwanden al uit duurzame en gerecyclede materialen bestaan, zijn ze zelf ook duurzaam. Ze zijn namelijk voorzien van de Maars kwaliteit, wat staat voor een zeer lange levensduur. Meerdere van onze wanden bezitten dan ook een Cradle to Cradle-certificering. En bij beschadigingen of veroudering leveren we vanzelfsprekend een vervangend onderdeel of refurbishen we uw wand.
  • Zero waste: de circulaire eigenschappen van onze wanden zorgen ervoor dat afval verleden tijd is bij verbouwingen. Hierdoor gaan er geen materialen verloren en blijven de wanden jarenlang probleemloos bruikbaar.

Modulaire room-in-room oplossingen

Maars Living Walls verlegt constant zijn grenzen. Dankzij onze drive voor innovatie hebben we diverse modulaire room-in-room oplossingen ontwikkeld. Hierdoor voorzien we ook ruimtes met afwijkende maten, zoals hoge plafonds, van onze baanbrekende wanden.

Ultieme duurzaamheid

Modulariteit zorgt voor ultieme duurzaamheid, iets waar Maars zich hard voor maakt. Daarom zijn onze wanden speciaal hiervoor ontworpen, terwijl kwaliteit en functionaliteit niet verloren gaan: het beste van beide werelden dus. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor de kennisdeling van ons modulair denken. Dit brengen we over op klanten, monteurs, architecten en dealers. Op deze manier worden niet alleen onze systeemwanden optimaal benut, maar dragen we ook bij aan duurzaamheid.

De service van Maars

We beschouwen de wanden van Maars losstaand niet als eindproduct, hier zit nog veel meer achter. We nemen u van a tot z mee in het proces naar de oplevering. We brengen uw wensen en behoeften in kaart, ontwerpen en produceren de wandoplossingen en monteren ze op de juiste plekken. En zelfs na de oplevering van uw gloednieuwe systeemwanden zit ons werk er nog niet op. We staan ook klaar voor herindelingen, vervangingen of verhuizingen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Wilt u graag meer leren over modulariteit en hoe we dit bij Maars toepassen? Stap in de wereld van Maars Living Walls en neem contact op met onze toegewijde specialisten. Zij beantwoorden al uw vragen.

Neem contact op +31(0)341 465 211

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.