Moderne Werkomgeving: Maars Herdefinieert Aramco Tower

In onze voortdurende toewijding aan cutting-edge oplossingen voor werkruimtes, heeft Maars Living Walls samengewerkt met Khalid Al Juraid, een vertrouwde dealer, voor een monumentaal project met Saudi ARAMCO. De dealer, Maars en ARAMCO werken al meer dan een decennium samen, waardoor Maars de voor een duidelijke keuze was voor dit project.

Het project vereiste een geavanceerde aanpak; ARAMCO Tower had scheidingswanden met enkel glas nodig met superieure akoestiek. Als reactie hierop stelden we de Maars Horizon-oplossing voor, met 16 mm akoestisch gelamineerd glas, waarmee een indrukwekkende geluidsisolatie van 39 dB werd bereikt.

Onze Horizon-oplossing is niet de enige wand die we hebben geïmplementeerd. We hebben de strakke Horizon aangevuld met Maars Panorama, Glazen Deuren en Schuifdeuren, wat zorgt voor een naadloze integratie van functionaliteit en esthetiek.

Wij hebben de voltooiing van dit groot project in augustus 2022 mogen vieren, Maars Living Walls blijft wereldwijd werkruimtes herdefiniëren, waarbij we opnieuw aantonen dat innovatie, kwaliteit en samenwerking de kern vormen van alles wat we doen.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.