Maars Living Walls is gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van scheidingswanden voor kantoren. Ontdek direct ons assortiment systeemwanden en deuren of laat u verrassen door de mogelijkheden van maatwerk. In onze eigen productiefaciliteit kunnen onze specialisten al uw wensen realiseren in wanden die leven.

Systeemwanden Deuren

Ons assortiment scheidingswanden

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands - Project Manager Zuid Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Ronald van der Vliet

Sales Project Manager Utrecht/Overijssel/Gelderland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/Drenthe

De voordelen van scheidingswanden op kantoor

De inrichting van de werkplek is van grote invloed op het welzijn van medewerkers. Terwijl de een in volledige stilte pas in zijn flow komt en het liefste uren achter elkaar in opperste concentratie werkt, haalt een ander energie uit een klantgesprek, brainstormsessie of bijeenkomst van het managementteam.

Synergie bereikt u niet zomaar en hangt af van een combinatie van factoren. Bij Maars Living Walls ondersteunen we u bij het onderdeel omgeving. Door uw kantoor weloverwogen in te richten, creëert u een werkplek waarin iedereen het beste in zichzelf naar boven haalt en processen soepel verlopen. We vertellen u graag wat meer over scheidingswanden als oplossing voor de kantoorinrichting.

Oplossingen scheidingswanden op kantoor

Scheidingswanden op kantoor voor het scheiden van ruimtes

Brainstormen, bellen of even pauze houden? Als u in een kantoor een ruimte voor meerdere doeleinden gebruikt, kan dit voor onrust zorgen. In een ideale situatie hebben medewerkers toegang tot een plek om in stilte werken, gaan zij naar een vergaderruimte voor een teammeeting en is er een aparte ruimte voor ontspanning en het nuttigen van de lunch. Met onze systeemwanden en deuren kunt u een grote ruimte opdelen in kleinere kamers en de functies beter laten matchen met het gebruik.

Scheidingswanden voor het creëren van privacy

Hoewel een open kantoor bijdraagt aan een gevoel van saamhorigheid en een effectieve samenwerking, is voldoende privacy op de werkplek cruciaal. Zo is het tijdens een beoordelingsgesprek voor alle partijen prettig als het gesprek niet door anderen kan worden gehoord en is het belangrijk dat managers tijdens een MT-bijeenkomst vrijuit kunnen praten. Er zijn verschillende niveaus van privacy die u met scheidingswanden kunt bereiken:

  • Privacy visueel en akoestisch: met geluidsdichte en gesloten wanden creëert u eenvoudig een ruimte waarin anderen u niet zien, maar ook niet kunnen horen.
  • Akoestische privacy: glazen wanden zijn een uitstekende keuze als u persoonlijke gesprekken wilt kunnen voeren in een kantoor, maar de ruimte het liefste wel licht en open houdt. 

Scheidingswanden op kantoor voor een optimale akoestiek

Ook de akoestiek op kantoor is van invloed op het welzijn van medewerkers. De akoestische wanden van Maars Living Walls presteren uitstekend op het gebied van akoestiek en kunnen zelfs volledig geluidsdicht worden gemaakt. Op onze informatiepagina ‘Akoestiek verbeteren met systeemwanden’ vindt u meer informatie over de verschillende toepassingen van onze akoestische wanden.

Scheidingswanden op kantoor voor de regulatie van temperatuur

In een grote open ruimte is het reguleren van de tempratuur vaak een uitdaging. Terwijl de ene medewerker in een T-shirt werkt, vindt de andere het veel te koud. In meerdere kleinere ruimtes verliest u minder warmte en kunt u de temperatuur beter reguleren.

Scheidingswanden als tijdelijke oplossing

Organiseert u een festival, evenement of bijeenkomst? Professionele scheidingswanden vormen een uitstekende keuze voor het creëren van een tijdelijke werkplek. De keuze voor systeemwanden en deuren is bovendien duurzaam. Na gebruik kunt u de materialen op andere locaties hergebruiken.

Mogen we voor u aan de slag?

Bent u op zoek naar scheidingswanden voor in uw (toekomstige) kantoor? Neem vrijblijvend contact op met de specialisten van Maars Living Walls! Als u ons inschakelt, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Groot assortiment systeemwanden en deuren
  • Scheidingwanden die akoestisch uitstekend presteren
  • Mogelijkheid om scheidingwanden volledig op maat te laten maken
  • Meer dan 70 jaar ervaring met het ontwikkelen en realiseren van scheidingswanden
  • Marktleider door continue focus op kennis en doorontwikkeling van onze producten

Scheidingwanden op kantoor: laat u inspireren!

Maars Living Walls voorziet vele internationale opdrachtgevers van unieke scheidingswanden op kantoor. Bekijk onze laatste projecten en laat u inspireren door de mogelijkheden van systeemwanden en deuren.

Contact opnemen met Maars Living Walls

Heeft u een vraag over onze deuren en systeemwanden voor kantoren of wilt u in contact komen met een van onze specialisten? Stel ons gerust uw vraag! Dit kan telefonisch via +31(0)341 465 211. Ook kunt ons een bericht sturen via het contactformulier. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag.

+31(0)341 465 211 info@maars.nl