Er worden steeds hogere eisen aan een ruimte gesteld, ook op het gebied van brandwerendheid. In het uitgebreide assortiment wanden is er altijd een oplossing voor brandwering. Onze brandwerende systeemwanden zijn zo ontwikkeld dat het een oplossing biedt voor iedere locatie met haar eisen specifieke eisen.

Publieke ruimtes zoals scholen, gemeentehuizen en bibliotheken zijn projecten die vaak vragen om een certificering op brandgedrag. Onze stalen wanden zijn gecertificeerd met de hoogst mogelijke classificering op brandgedrag voor systeem wanden. Hiermee dragen de wanden in hoge maten bij aan de brandveiligheid in gebouwen.

Al onze hoogwaardige producten zijn getest, gekeurd en voorzien van de hoogste test certificaten. Ieder land kent zijn eigen wet- en regelgeving op het gebied van brandwering, vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Onze certificaten zijn niet beschikbaar in Noord-Amerika.

Profiteer van onze know-how

In ons eigen testlaboratorium ontwikkelen we ultieme oplossingen die bijdragen aan jouw veiligheid. Met onze innovatieve oplossingen weten we een brandwerendheid tot 120EI te behalen. Onze oplossingen worden getest in een erkende laboratoria conform ISO normen. Zo weet u zeker dat u optimaal profiteert van onze kennis en ervaring.

Onze brandwerende oplossingen zijn niet getest volgens de normen in Noord-Amerika.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u profiteren van onze know-how op het gebied van brandwerendheid? Onze experts vertellen u er graag meer over!

+31(0)341 465 211 info@maars.nl