Brand in een kantoorpand komt helaas nog steeds af en toe voor. Tegenwoordig worden er gelukkig steeds hogere eisen aan ruimtes gesteld, ook op het gebied van brandwerendheid. Met de brandwerende wanden van Maars zorgt u ervoor dat het vuur minder snel om zich heen kan grijpen.

In ons uitgebreide assortiment wanden is er altijd een passende oplossing voor brandwering. Onze brandwerende systeemwanden zijn zo ontwikkeld dat ze een oplossing bieden voor iedere locatie en specifieke eisen.

waarom u kiest voor Maars Living Walls

  • Bij Maars heeft u de keuze uit elf standaard systeemwanden die meer dan uitstekend presteren op functionaliteiten als brandwerendheiden akoestiek
  • Onze systeemwanden worden op maat gemaakt in onze eigen productiefaciliteit
  • We zijn marktleider op het gebied van systeemwanden en deuren
  • We hebben meer dan 75 jaar ervaring met het leveren van systeemwanden in diverse branches
  • Continue focus op doorontwikkeling

brandvertragende wanden voor elke ruimte

Publieke ruimtes zoals scholen, gemeentehuizen en bibliotheken zijn locaties die vaak vragen om een certificering op brandgedrag. Onze stalen wanden zijn gecertificeerd met de hoogst mogelijke classificering op brandgedrag voor systeemwanden. Hiermee dragen de wanden in hoge mate bij aan de brandveiligheid in gebouwen. Heeft u vragen over onze brandvertragende systeemwanden? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande buttons.

Neem contact met ons op

brandwerende wanden op maat

Het maakt niet uit of uw oog gevallen is op onze String2 of Metaline brandwerende systeemwand, door onze eigen inhouse productiefaciliteit kunnen we beide soorten volledig op maat maken en aanpassen op basis van uw wensen. Dankzij Maars Living Walls heeft u een brandveilige en mooie werkomgeving.

toepassingen brandwerende wanden

Zoals gezegd heeft Maars Living Walls ruime ervaring met de realisatie van systeemwanden in de meest uiteenlopende branches. Zo hebben we op maat gemaakte systeemwanden geleverd voor het scheiden van ruimtes op vliegvelden, in kantoren en leverden we aan opdrachtgevers in de hospitality, het onderwijs en de gezondheidszorg.

gecertificeerde brandwerende systeemwanden

Al onze hoogwaardige producten zijn getest, goedgekeurd en voorzien van de hoogste testcertificaten. Ieder land kent zijn eigen wet- en regelgeving op het gebied van brandwering. Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden. Onze certificaten zijn niet geschikt voor Noord-Amerika.

prijzen brandwerende wanden

Op de verschillende productpagina’s op onze website vindt u meer informatie en de specificaties van de wanden. Omdat de uiteindelijke kosten afhangen van eventuele aanvullende wensen en ideeën, kunnen we geen standaard kostenplaatje aan u tonen. Om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten waar u rekening mee dient te houden, adviseren we u om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Neem contact met ons op

kom langs in onze showroom

Wilt u de brandwerende wanden liever eerst zien onder het genot van een heerlijke kop koffie? Plan dan telefonisch een afspraak met ons in of stuur een mail. We denken graag met u mee.

brandwerendheid en de brandvertragende eigenschappen

De brandwerendheid is een meeteenheid waarmee we het aantal minuten aangeven dat een wand een brand kan tegenhouden, voordat de brand zich verder in de ruimte kan verspreiden. Wanneer we spreken over de brandvertragende eigenschappen, bedoelen we bijvoorbeeld het gebruikte materiaal, de tijd totdat het materiaal ontbrandt en bijvoorbeeld de rookontwikkeling die het materiaal veroorzaakt.

brandvertragende wanden tot 120EI

In ons eigen testlaboratorium ontwikkelen we ultieme oplossingen die bijdragen aan uw veiligheid. Met onze innovatieve oplossingen weten we een brandwerendheid tot 120EI te behalen. Onze oplossingen worden getest in een erkend laboratorium, volledig conform ISO-normen. Zo weet u zeker dat u optimaal profiteert van onze kennis en ervaring. Let op: onze brandwerende oplossingen zijn niet getest volgens de normen in Noord-Amerika.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wilt u profiteren van onze know-how op het gebied van brandwerendheid? Onze experts vertellen u er graag meer over!

Neem contact met ons op

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.