Akoestische wanden

Het meest uitgebreide assortiment in akoestische systeemwanden en deuren ter wereld

Akoestische wanden maken is een vak apart, dat wij als geen ander beheersen. Maars werkt altijd met een luisterend oor aan systeemwanden met perfecte akoestische performance. Met de speciaal ontworpen geluidswerende en akoestische systemen kunt u het geluid en de demping volledig afstemmen op het ontwerp en de locatie. Boven alles moet uw ruimte perfect geïsoleerd zijn en het geluid absorberen. Dit is de absolute basis. Wij zorgen ervoor.

Profiteer van onze know-how

In ons eigen testlaboratorium ontwikkelen we ultieme oplossingen met een geluidsisolatie tot 60 dB. De geluidswerende en akoestische wanden en deurmodules worden zowel in ons eigen testlaboratorium getest als in erkende laboratoria conform ISO en STC normen. Zo weet u zeker dat u optimaal profiteert van onze kennis en ervaring. 

  • Eigen testlaboratorium om ultieme oplossingen te ontwikkelen
  • Geluidsisolatie tot 60 dB

In-house geluidisolatie test

Ga naar de filmpagina

Sound absorption walls

Wilt u verzekerd zijn van optimale geluidsabsorptie? Kies dan voor deze geperforeerde houten of stalen panelen. Er zijn verschillende perforaties mogelijk, zoals microperforatie of sleuven. Afhankelijk van uw wensen kunt u de beste optie kiezen. Inclusief geïntegreerde stalen cassettes voor nog meer geluidsisolatie

referentieprojecten

Get inspired

sound absorption panels

Naast complete wanden bieden we u ook losse units die op de wanden bevestigd kunnen worden. Deze sound absorption panels zijn ook toepasbaar op glazen wanden. De voordelen spreken voor zich:

  • Losse units die op de wanden bevestigd kunnen worden
  • Ook toepasbaar op glazen wanden
  • Speciale vulling die zorgt voor 100% absorptie
  • Opgespannen stof met specifieke akoestische eigenschappen
  • Beschikbaar in geperforeerd staal of bedekt met een akoestisch open stof

Living options

Ontdek meer

Neem contact met ons op