Duurzaamheid: designed to re-use

Met onze wandsystemen creeeren we ruimtes die bijdragen aan het welzijn van mensen en hun omgeving.

Meer dan 75 jaar ervaring
Wereldwijd bereik, lokale expertise
Van creatie, tot projectrealisatie

Naast de flexibiliteit en kwaliteit van onze producten is duurzaamheid de reden dat we – altijd zullen blijven – bestaan. We zijn sinds de jaren zestig een van de voorlopers in systeemwanden en experts in het modulair inrichten van gebouwen. Met onze systeemwanden creëren we ruimtes die bijdragen aan het welzijn van mensen en hun omgeving.

Duurzaam ontwerp

Een duurzaam product begint bij het ontwerp. Onze systeemwanden zijn ontworpen om te hergebruiken, zonder kwaliteitsverlies. De wanden zijn makkelijk te demonteren. Daardoor richt je ruimtes eenvoudig opnieuw in met dezelfde systeemwanden.

Ook bij een verhuizing naar een ander gebouw gaan de wanden met je mee. De systeemwanden blijven flexibel. In functie en design. Onze wanden zijn niet alleen goed voor hergebruik. Ze zijn ervoor ontworpen. Dat zit in het DNA.

Ontwerp voor de toekomst

De indeling van gebouwen verandert continu. Bijvoorbeeld door de toename van hybride werk. Daarom is het lastig om een gebouw in te richten voor de toekomst. Onze flexibele wanden lossen dat probleem op. Ze bewegen met de mens en hun ruimtes mee. Onze R&D afdeling ontwerpt systeemwanden voor de generaties van nu èn in de toekomst.

Verantwoordelijk voor modulariteit

Het is onze missie om klanten, partners en dealers kennis mee te geven van modulair bouwen. Ook in markten waar dat nog niet de standaard is. Met onze kennis en kwaliteit overtuigen we klanten om bewuste keuzes te maken. Daardoor gaan ruimtes langer mee en ontstaat er minder afval.

Dat doen we bijvoorbeeld in onze trainingen. Daar leren we klanten, monteurs en dealers modulair te denken. Daardoor benutten ze de maximale duurzame waarde van onze producten. Op die manier helpen we onze partners met hun rol in duurzaamheid.

Maars service

Naast onze duurzame producten steken we veel energie in hergebruik. Dat doen we met onze service-afdeling. Onze service is de essentie van het modulaire systeem. Daarmee herbouwen we ruimtes en richten we ze opnieuw in. We kunnen oudere wanden ook hergebruiken. Dan maken we ze weer als nieuw.

Onze toegewijde specialisten geven de klanten een duidelijk plan hoe ze hun ruimtes het beste opnieuw kunnen inrichten. Daarna voeren ze het uit. Dat proces doen we met expertise, kennis van de laatste trends en veel ervaring. We onderhouden wanden, verlengen de levensduur en helpen klanten om constant flexibel te blijven.

Vragen over onze systeemwanden?

Neem vooral contact met ons op, we adviseren u graag over alle mogelijkheden.

+31(0)341 465 211  |  (ma-vr 08.00-17.30)
Contact regionale productspecialist Contactformulier

Onze productspecialisten

Alle specialisten

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Plan een afspraak

Virtuele tour