Designed to re-use

Duurzaam ontwerp

Een duurzaam product begint bij het ontwerp. Onze systeemwanden zijn ontworpen om te hergebruiken, zonder kwaliteitsverlies. De wanden zijn makkelijk te demonteren. Daardoor richt je ruimtes eenvoudig opnieuw in met dezelfde systeemwanden.

Ook bij een verhuizing naar een ander gebouw gaan de wanden met je mee. De systeemwanden blijven flexibel. In functie en design. Onze wanden zijn niet alleen goed voor hergebruik. Ze zijn ervoor ontworpen. Dat zit in het DNA.

Ontwerp voor de toekomst

De indeling van gebouwen verandert continu. Bijvoorbeeld door de toename van hybride werk. Daarom is het lastig om een gebouw in te richten voor de toekomst. Onze flexibele wanden lossen dat probleem op. Ze bewegen met de mens en hun ruimtes mee. Onze R&D afdeling ontwerpt systeemwanden voor de generaties van nu èn in de toekomst.

Verantwoordelijk voor modulariteit

Het is onze missie om klanten, partners en dealers kennis mee te geven van modulair bouwen. Ook in markten waar dat nog niet de standaard is. Met onze kennis en kwaliteit overtuigen we klanten om bewuste keuzes te maken. Daardoor gaan ruimtes langer mee en ontstaat er minder afval.

Dat doen we bijvoorbeeld in onze trainingen. Daar leren we klanten, monteurs en dealers modulair te denken. Daardoor benutten ze de maximale duurzame waarde van onze producten. Op die manier helpen we onze partners met hun rol in duurzaamheid.

Maars service

Naast onze duurzame producten steken we veel energie in hergebruik. Dat doen we met onze service-afdeling. Onze service is de essentie van het modulaire systeem. Daarmee herbouwen we ruimtes en richten we ze opnieuw in. We kunnen oudere wanden ook hergebruiken. Dan maken we ze weer als nieuw.

Onze toegewijde specialisten geven de klanten een duidelijk plan hoe ze hun ruimtes het beste opnieuw kunnen inrichten. Daarna voeren ze het uit. Dat proces doen we met expertise, kennis van de laatste trends en veel ervaring. We onderhouden wanden, verlengen de levensduur en helpen klanten om constant flexibel te blijven.

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/Drenthe

Metaline

Onze stalen wanden zijn letterlijk ijzersterk. Het wandsysteem die met u mee beweegt en eindeloos lang mee gaat. Gecertificeerd met Cradle to Cradle Bronze.

Ontdek Metaline >

Panorama

Extreem flexibel wand systeem die volledig gedemonteerd kan worden. Gecertificeerd met Cradle to Cradle Silver.

Ontdek Panorama >

Horizon

Duurzaamheid staat gedurende ons productieproces centraal. Onze glazen wand systemen zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

Ontdek Horizon >

M923.

De M923. beweegt zich moeiteloos mee met uw eisen en wensen. M923. is gecertificeerd met Cradle to Cradle Silver.

Ontdek M923. >

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Benieuwd hoe onze wanden met u mee bewegen? Als service partner vertellen we u er graag meer over!

Neem contact met ons op