Een toekomstbestendig wandsysteem voor Qatar Central Bank

Onlangs hebben we een mooi project afgerond in Qatar. Voor Qatar Central Bank in Doha hebben wij diverse wandsystemen geleverd op een oppervlakte van 17.000 m², verdeeld over 25 verdiepingen.

Horizon & String²

De buitenwanden zijn uitgevoerd met Horizon, gecombineerd met glazen deuren en Alu. omlijste glazen deuren. De verschillende kantoren zijn voorzien van de String²-oplossing, samen met een Melamine-afwerking.

Modulariteit op alle verdiepingen

Voor Qatar Central Bank was het belangrijk dat de levering en installatie snel was. Ook zijn ze gericht op toekomstige veranderingen van de kantoorindeling. Om dit te realiseren hebben we besloten om op alle verdiepingen vergelijkbare kantoorscheidingswanden te plaatsen. Dit is een echte modulaire oplossing, omdat we de kantoorindeling eenvoudig kunnen wijzigen en de bestaande scheidingswanden kunnen gebruiken. De modulariteit van onze wanden konden we direct aantonen, aangezien de bank tijdens de implementatie de wandindeling wilde wijzigen.

Sterke samenwerking met AlKaabi Contracting

Voor dit project werkten we samen met onze partners bouwbedrijf Albalagh Trading & Contracting en dealer AlKaabi Contracting and Trading LLC. We hebben een sterke samenwerking met AlKaabi: zij zijn al meer dan twintig jaar Maars-dealer. AlKaabi verzorgde samen met Albalagh de installatie. We hebben samen veel succesvolle projecten gedaan, ook bijvoorbeeld het Qatar Petroleum District.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.