Voor privacy én transparant design. Glaswanden dragen bij aan de esthetiek van de ruimte, een naadloos design voor optimale transparantie. De functionaliteit van de wand is net zo belangrijk. De beste systeemwanden zijn mooi én functioneel. Dubbele glaswanden van Maars geven je optimale transparantie mét behoud van privacy.

Benieuwd naar onze glazen systeemwanden? Plan dan een afspraak in! Dit kan telefonisch of door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Ik heb interesse in dubbele glaswanden Neem contact op

Glazen wand van Maars Living Walls

Een grote ruimte opdelen in meerdere kleinere vertrekken; dat is wat onze glazen wand doet en waar veel van onze klanten naar op zoek zijn. Bovendien biedt deze wandoplossing exact de juiste balans tussen afscheiding en openheid. Verder hebben onze dubbele glaswanden een minimale dikte en durven we ze met een gerust hart zeer veilig te noemen. Onze dubbele glaswanden zijn namelijk brandwerend, waardoor het vuur zich minder snel verspreid als er brand uitbreekt.

Dubbele glaswanden met maximale prestaties

Bij Maars halen we altijd het maximale uit onze wanden. Het uitgebreide assortiment dubbele glaswanden combineert het beste van twee werelden. De wanden komen tegemoet aan de wensen voor optimale transparantie én privacy. Met onze dubbele glaswanden halen we een geluidsisolatie waarde van 50dB.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Op zoek naar functionaliteit en een gepersonaliseerd design? Maars wanden komen tegemoet aan alle denkbare wensen. Onze projectmanagers ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen!

Neem contact met ons op

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

De glazen wand: welke types maken deel uit van ons assortiment?

Een scheidingswand van glas uitzoeken is nog niet zo eenvoudig, want de keuze is enorm. De vraag is dan ook wat u belangrijk vindt. Onze dubbele glaswanden bezitten namelijk stuk voor stuk onderscheidende voordelen.

Panorama

Bent u op zoek naar nog betere akoestische prestaties? In dat geval stellen we u graag voor aan een van onze nieuwste innovaties: de Panorama Slim. En niet voor niets valt deze systeemwand onder de noemer slim, want de wand heeft een slimmer systeem van 10 mm. Wat betekent dit? Nog strakkere lijnen én genoeg ruimte voor al uw andere wensen. Daar komt bij dat onze dubbele Panorama glaswanden uitermate flexibel en verplaatsbaar zijn dankzij het gepatenteerde kliksysteem.

lalinea

Een glazen wand die in het oog springt en tegelijkertijd ook weer niet; dit karakteriseert lalinea. Met flush glasverbindingen aan het plafond en onzichtbare profielen hoort deze scheidingswand absoluut thuis in een moderne werkomgeving.

Double Horizon

Heeft u interesse in een glazen wand die het begrip eenvoud met stijl draagt? Dan is de Double Horizon ons antwoord hierop. In beginsel beschikbaar als enkele glaswand, maar nu ook verkrijgbaar als dubbele glaswand. Bovendien sluit de Double Horizon voortreffelijk aan op onze andere systeemwanden.

Waar komt u onze glazen wanden tegen?

Naast de vele kantoorgebouwen vindt u onze glazen wandsystemen op vliegvelden, maar ook in ziekenhuizen en op scholen instelleren we regelmatig onze wandoplossingen van glas. Verder maken ook hotels veel gebruik van onze wandoplossingen, aangezien de wanden over hygiënische eigenschappen beschikken en gemakkelijk en snel schoon te maken zijn.

Bent u geïntresseerd in onze dubbele glaswanden?

Naast de uiteenlopende branches waar we onze klanten ontmoeten, beschikken we over jarenlange ervaring. En met jarenlange ervaring bedoelen we al ruim 75 jaar. In die tijd hebben we ons ontwikkeld tot wereldwijde marktleider van systeemwanden. Ons geheim? We staan altijd klaar voor onze klanten, we hebben een passie voor ontwikkeling en we zorgen altijd voor een oplossing op maat. Bent u op zoek naar een glazen wand? Neem dan contact met ons op. We vertellen u met plezier meer over alle mogelijkheden die onze producten u te bieden hebben!

Ik heb interesse in dubbele glaswanden Neem contact op

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.