Maars levert complete kantoorinrichting voor Martinez Chocolade

Martinez Chocolade heeft recentelijk een nieuwe productielocatie geopend in Amstelveen, waarbij het bedrijf is verhuisd van de Zanderij naar de Meerlandenweg. Dit nieuwe pand is volledig ontwikkeld en gebouwd onder leiding van Martin Stam, de drijvende kracht achter Martinez. Het project in eigen beheer te ontwikkelen en organiseren was een uitdaging wat dit project indrukwekkend maakt.

Geleverde oplossingen

Voor dit project heeft Maars de complete inrichting van het kantoorgedeelte verzorgd, met een focus op kantoorscheidende wanden en gangwanden zoals Horizon en Metaline. Richting de productieomgeving zijn doorvalveilige Horizonwanden toegepast, terwijl de toiletten en douches zijn voorzien van String² wanden. Deze maatwerkoplossingen omvatten onder andere spiegels boven de wasbakken en “Martinez-rode” glaselementen achter de douches, allemaal binnen de beperkte 100 mm dikte van de wanden.

Betrokkenheid van Maars

De eerste contacten voor dit project kwamen uit november 2019, waarna uitgebreide besprekingen en demonstraties van producten in april 2021 een overeenkomst werd bereikt. Martin Stam’s nauwe betrokkenheid bij elk detail maakte de samenwerking zeer plezierig en efficiënt. Het rechtstreekse contact met de eindklant zonder een tussenaannemer zorgde voor snelle beslissingen en maakte het makkelijk om te schakelen.

Voldoen aan de wensen van de eindgebruiker

Martinez Chocolade had specifieke eisen voor een esthetisch strakke uitstraling, onzichtbare installaties, flexibiliteit, herkenning van bedrijfskleuren en hygiënische wandafwerking. Maars heeft aan deze eisen voldaan door een integratie van verschillende functionaliteiten in de wanden en nauwkeurige afstemming van maatvoering en esthetica.

Samenwerking met andere partijen

Naast de uitstekende samenwerking met Martin Stam (Martinez) waren er ook andere belangrijke partijen betrokken bij dit project. We hebben samengewerkt met Jan Wit van Wit bouwmanagement, Arsycon bouwconstructies, EJ Montage en Architectenbureau Hoogeveen B.V. Deze samenwerkingen waren van cruciaal belang voor het realiseren van de vereisten en maatwerkoplossingen.
Vanaf het begin hebben we nauw overleg gehad met alle betrokken partijen, zowel intern als extern. Het project omvatte verschillende complexe aspecten, zoals installaties, maatvoering en esthetische eisen, die allemaal samenkomen in de wanden. We hebben meerdere sessies gehouden om de details te bespreken en ervoor te zorgen dat de wanden voldeden aan de wensen van Martinez, terwijl ze ook praktisch uitvoerbaar bleven.

Unieke aspecten van het project en tevredenheid met het resultaat

Dit project onderscheidt zich door maatwerkoplossingen, de directe betrokkenheid van de eindgebruiker als projectmanager en een uitdagend tijdspad, wat heeft geresulteerd in een prachtig eindresultaat waar zowel Maars als Martinez trots op zijn. Het team van Maars is zeer tevreden met het behaalde resultaat. De open en fijne samenwerking heeft geleid tot een succesvol project waarop we trots kunnen zijn. Zelfs internationale collega’s en klanten tonen interesse in dit project vanwege de diversiteit aan oplossingen die hier zijn toegepast.

 

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.