Bij Maars wordt circulair gewerkt en vinden we het belangrijk bij te dragen aan duurzame en toekomstbestendige gebouwen. Die zijn beter voor het welzijn van de mens en haar omgeving. Hoe we dat doen? Bijvoorbeeld door onze wanden modulair op te bouwen. Deze optimale flexibiliteit en uitwisselbaarheid zorgt ervoor dat we constant kunnen meebewegen met de wisselende wensen van de klant op het gebied van kantoorinrichting. Daarnaast worden wanddelen aan het einde van hun levensloop omgezet in herbruikbare producten.

Onze Verbouw & Service specialisten ondersteunen u bijvoorbeeld bij:

  • Verbouw

Met systeemwanden blijft een ruimte altijd flexibel. Het is altijd mogelijk om met bestaande systeemwanden een ruimte opnieuw in te delen. In samenspraak leveren onze specialisten een nieuw ontwerp, dat weer volledig aansluit bij uw eisen en wensen. Dit geldt niet alleen voor Maars systeemwanden: ook niet-Maars wanden kunnen we de- en hermonteren.

  • Hergebruik

Het hergebruiken van zoveel mogelijk onderdelen staat centraal. Bestaande systeemwanden worden in een andere indeling herplaatst. Daarbovenop krijgt een ruimte een totaal andere uitstraling door bestaande wanden en deuren een nieuwe finish te geven. Of krijgen ze een update in functionaliteit. Maars heeft een grote productie faciliteit in Harderwijk waar wanden en deuren opnieuw gepoeder coated kunnen worden in een warme of frisse kleur naar wens of de wand wordt gewrapt met een folie of stof. Perfecte manier van hergebruik en duurzaamheid dus!

  • Modulariteit

Duurzaamheid, herbruikbaarheid en circulariteit zijn steeds belangrijker. Modulariteit vormt hierbij de basis, wat een speerpunt is bij Maars. Al sinds de jaren 60 ontwikkelt Maars systeemwanden, met focus op innovativiteit en dus op een optimale afstemming van de wanden op interieurafmetingen. Hierdoor zijn wanden flexibel en kunt u de wanden hergebruiken wanneer u bijvoorbeeld uw kantoor wilt herinrichten of uw wanden wilt meenemen naar een nieuwe locatie.

  • Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van systeemwanden. Onze afdeling Verbouw & Service kan dit voor u opzetten en uitvoeren. Wanden en deuren gaan zo langer mee.

Onze Verbouw & Service afdeling

Theo Dörfel

Project Engineer Zuid-Holland en Zeeland

Mahinder Thakoersingh

Project Engineer Gelderland, Utrecht, Noord-Brabant en Limburg

Geert Hillebrand

Project Engineer Noord-Holland

Henk Engelgeer

Project Engineer Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Flevoland

Verbouwen met onze flexibele systeemwanden is enorm eenvoudig!

Blije klanten

Onze samenwerking met Maars Living Walls is begonnen in 2010 als nieuwbouwproject voor ons kantoor in Rotterdam.
Sindsdien hebben wij Maars diverse keren ingeschakeld voor een kleinere of grotere herinrichting, uitbouw en de ontwikkeling van nieuwe kantoren. Het is hen gelukt om ons elke keer te ontzorgen.

Bij AKD ervaren wij de jarenlange samenwerking als zeer prettig. Maars reageert snel en adequaat op service- en storingsverzoeken Er wordt gehoor gegeven aan onze wensen en ze geven deskundig advies. Tijdens verbouwwerkzaamheden konden onze kantoren gewoon in gebruik blijven. Er werd netjes gewerkt en er werd steeds geprobeerd de overlast tot het minimum te beperken.
We kijken uit naar een verdere samenwerking!

Jolanda Loomans | Head of Facilities | AKD

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze verbouwdiensten en service?

Neem contact met ons op

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.