Maars streeft ernaar om wanden zo lang mogelijk efficiënt te gebruiken

Onze producten zijn niet alleen duurzaam ontworpen we steken veel energie in onderhoud en hergebruik om ervoor te zorgen dat wanden zolang mogelijk mee gaan.

Onderhoud

Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van  systeemwanden. Groot onderhoud wordt gesignaleerd in een vroeg stadium. Het Service en Verbouw team pakt dit direct op. Wanden en deuren gaan zo langer mee.

Verbouw

Met systeemwanden blijft een ruimte altijd flexibel. Het is altijd mogelijk om met bestaande systeemwanden een ruimte opnieuw in te delen. Specialisten leveren een nieuw ontwerp, die weer volledig aansluit bij de eisen en wensen van de gebruiker. Het hergebruiken van zoveel mogelijk onderdelen staat centraal.

Refurbish

Maars heeft een grote productie faciliteit in Harderwijk waar alle producten in-house geproduceerd worden. Dit maakt het mogelijk om bestaande wanden, kwalitatief te refurbishen. Een ruimte krijgt een totaal andere uitstraling door bestaande wanden en deuren een nieuwe finish te geven. Wanden en deuren kunnen we opnieuw poeder coaten in een warme of frisse kleur naar wens of de wand wordt gewrapt met een folie of stof.

Onze Verbouw & Service afdeling

Theo Dörfel

Project Engineer Zuid-Holland/Zeeland

Mahinder Thakoersingh

Project Engineer Gelderland/Utrecht/Noord-Brabant/Limburg

Geert Hillebrand

Project Engineer Noord-Holland/Flevoland

Henk Engelgeer

Project Engineer regio’s Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze verbouwdiensten en service? Neem contact met ons op!

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.