Akoestische oplossingen die zonder op te vallen de akoestiek verbeteren. Daar houden we van bij Maars Living Walls. Met de systeemwanden en deuren van Maars Living Walls klinken omgevingsgeluiden als zachtjes praten, bellen en vergaderen u straks als muziek in de oren. Onze systemen kennen vele toepassingen en zijn zeer geschikt voor het verbeteren van de akoestiek in bijvoorbeeld kantoren, hotels en scholen. Onze specialisten transformeren een open ruimte tot een plek waar u een speld kunt horen vallen en adviseren u graag over hoe u gehoor kunt geven aan de wensen van verschillende gebruikers.

Akoestische systeemwanden Deuren

Onze akoestische systeemwanden

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands - Project Manager Zuid Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Ronald van der Vliet

Sales Project Manager Utrecht/Overijssel/Gelderland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/Drenthe

De keuze voor akoestische systeemwanden

Door gehoor te geven aan de behoeften van gebruikers, creëert u een omgeving waar het goed vertoeven is. Het afstemmen van functionaliteit en uitstraling is onze specialiteit en we helpen u graag bij het creëren van harmonie.

Het opdelen van een ruimte in kleinere ruimtes, is een effectieve manier voor isoleren van geluid. Onze systeemwanden lenen zich hier uitstekend voor. Met onze panelen kunt u omgevingsgeluiden effectief absorberen. We vertellen u graag meer over de verschillende toepassingen.

Toepassingen akoestische systeemwanden

Akoestiek verbeteren op kantoren

Iedereen die weleens in een kantoortuin heeft gewerkt, weet dat de akoestiek belangrijk is in een grote open ruimte waar u samen met collega’s werkt. Door de ruimte slim in te delen met vergaderzaaltjes en belruimtes, biedt u gebruikers de mogelijkheid om een plek op te zoeken die in akoestisch opzicht ondersteuning biedt. Een kantoor waarin goed over de akoestiek is nagedacht, vergroot de tevredenheid van medewerkers en verhoogt hiermee de productiviteit. U vindt meer informatie over onze systeemwanden en deuren voor kantoren op onze informatiepagina ‘Systeemwanden voor kantoren’.

 

Akoestiek verbeteren in ziekenhuizen en zorginstellingen

Een ziekenhuis is een grote organisatie waarin verschillende expertises samenwerken aan een gemeenschappelijk doel: de gezondheid van patiënten. De schaal waarop dit proces plaatsvindt, maakt dat u in ziekenhuizen vaak veel lange gangen, open ruimtes en ruime wachtkamers vindt. De systeemwanden en deuren van Maars Living Walls zijn geschikt voor het dempen van omgevingsgeluiden in ziekenhuizen en andere medische instellingen en voldoen tegelijkertijd aan de hoogste eisen op het gebied van hygiëne. Op onze informatiepagina ‘Systeemwanden voor de zorgsector’ vindt u meer informatie over de mogelijke toepassingen van onze systemen in de zorgbranche.

Akoestiek verbeteren in scholen

Van de student die onderwijs volgt tot de onderzoeker die een experiment uitvoert: ook onderwijsinstellingen zijn bij uitstek gebouwen waarin verschillende functies samenkomen. Met akoestische systeemwanden en deuren kunt u de functionaliteiten in een grote ruimte scheiden. Zo kan de ene student in alle rust studeren, terwijl de andere met zijn werkgroep aan de slag gaat. Meer lezen over het verbeteren van de akoestiek in scholen? Bekijk onze pagina ‘Systeemwanden voor scholen’.

Akoestiek verbeteren in scholen

Van de student die onderwijs volgt tot de onderzoeker die een experiment uitvoert: ook onderwijsinstellingen zijn bij uitstek gebouwen waarin verschillende functies samenkomen. Met akoestische systeemwanden en deuren kunt u de functionaliteiten in een grote ruimte scheiden. Zo kan de ene student in alle rust studeren, terwijl de andere met zijn werkgroep aan de slag gaat. Meer lezen over het verbeteren van de akoestiek in scholen? Bekijk onze pagina ‘Systeemwanden voor scholen’.

Akoestiek verbeteren op vliegvelden

Ook op vliegvelden is de akoestiek vaak een uitdaging. Hoe zorgt u ervoor dat iedereen de omroeper kan horen, maar laat u de bezoekers van een horecagelegenheid niet onnodig luid praten in een poging boven de omgevingsgeluiden uit te komen? Met de systeemwanden en slimme wandpanelen van Maars Living Walls dempt u geluiden, maar creëert u ook stilteruimtes waarin de vermoeide reiziger even kan bijkomen. Meer informatie vindt u op de pagina ‘Systeemwanden voor vliegvelden’.

Akoestiek verbeteren in hotels

Terwijl u de ene gast incheckt, wilt u uw andere gast in alle rust laten genieten van een welkomstdrankje. Met de slimme systeemwanden en deuren van Maars Living Walls creëert u een omgeving die perfect match met de wensen van elke bezoeker. Bekijk voor meer informatie onze informatiepagina ‘Systeemwanden voor hotels’.

Akoestische systeemwanden kopen bij Maars Living Walls

Wilt u meer weten over het verbeteren van de akoestiek of wilt u informatie opvragen over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Maars Living Walls! Als u ons inschakelt voor het verbeteren van de akoestiek, profiteert u altijd van de volgende voordelen:

  • Standaard en maatwerk akoestische wanden en deuren
  • Jarenlange ervaring met het verbeteren van akoestiek
  • Altijd de nieuwste technieken door onze continue focus op kennis en ontwikkeling
  • Vele tevreden opdrachtgevers gingen u al voor

 

Bekijk onze eerdere projecten

Alle projecten

Maars Living Walls leverde al vele akoestische oplossingen aan opdrachtgevers wereldwijd. Benieuwd naar hoe dit er zoal uitziet? Bekijk onze projecten!

 

Informeer vrijblijvend naar onze akoestische oplossingen

Wilt u meer weten over onze akoestische wanden of heeft u een vraag over het verbeteren van de akoestiek in een ruimte? Neem vrijblijvend contact op met onze specialisten! Dit kan door te bellen naar +31(0)341 465 211 of door ons een bericht te sturen via het contactformulier. Onze specialisten gaan graag voor u aan de slag!

 

Neem contact op