Maars Dealer Council

Meer dan 75 jaar ervaring
Wereldwijd bereik, lokale expertise
Van creatie, tot projectrealisatie

Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige scheidingswanden en ruimtelijke oplossingen heeft Maars altijd gestreefd naar nauwe samenwerking met zijn wereldwijde netwerk van dealers. Het Maars Dealer Council is een groep met de meest betrokken Maars dealer dat speciaal is opgezet om de banden met dealers te versterken, kennis uit te wisselen en gezamenlijk de toekomst van de branche vorm te geven. Op deze pagina worden de leden van deze council getoond.

‎DiPa Systeemwanden

DiPa Systeemwanden is een vooraanstaande partner die gespecialiseerd is in het stijlvol inrichten van ruimtes. Met een scherp oog voor design en functionaliteit bieden ze op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij uw kantooromgeving. Of u nu een transparante vergaderruimte wilt creëren of een concentratiewerkplek in een moderne stijl, DiPa Systeemwanden zorgt ervoor dat uw wensen worden vervuld. Ze bieden volledig glazen vergaderruimtes en geluiddichte stalen wanden met een hoge geluidsreductie.

Bij DiPa Systeemwanden streven ze ernaar om u volledig te ontzorgen tijdens het verbouwingsproces. Ze begrijpen dat er vaak andere bouwgerelateerde vragen ontstaan en werken nauw samen met betrouwbare partners om u van antwoorden te voorzien. Op die manier kunt u blijven focussen op uw eigen werk, terwijl DiPa Systeemwanden zorgt voor een vakkundige en zorgeloze realisatie van uw ideale ruimte.

 

Innovate

Innovate richt zich op het leveren van innovatieve technologische oplossingen en diensten. Ze werken aan het stimuleren van innovatie in verschillende sectoren, zoals technologie, gezondheidszorg, energie en meer.

Innovate biedt een breed scala aan diensten, waaronder onderzoek en ontwikkeling, advies, productontwikkeling en technologische implementatie. Ze streven naar het creëren van waarde, het oplossen van complexe uitdagingen en het stimuleren van economische groei door middel van technologische innovatie.

Maars Turkey

Maars Turkey, ook bekend als EGE YAPI TIC. SAN. LTD. STI. Opereert op het gebied van verkoop, marketing en toepassing als de geautoriseerde en exclusieve vertegenwoordiger van Maars Living Walls in Turkije, de Turkse Republieken en Noord-Afrika bij het ontwerpen en creëren van moderne en prestigieuze kantoorruimtes. Als Maars Turkije zetten zij zich sinds 1989 in om de hoogste productkwaliteit en de beste service te bieden, met trots en blijdschap dat ze gedurende meer dan 30 jaar vele projecten hebben uitgevoerd in Turkije en over de hele wereld.

 

Pivot Interiors

Pivot Interiors staat voor het creëren van inspirerende, ondersteunende en empowerende werkomgevingen. Opgericht in 1973, hebben ze gedurende bijna 50 jaar met huncollaboratieve ontwerpproces bedrijven lokaal en landelijk ondersteund als een van de grootste en meest gevestigde meubeldealers van MillerKnoll.

Integriteit, respect, nieuwsgierigheid, teamwork en verantwoordelijkheid vormen de kern van onze waarden. Bij Pivot zijn we trots op onze reputatie van uitzonderlijke klantenservice, van het begin tot het einde en zelfs daarna. Ons creatieve team, collaboratieve ontwerpproces en sterke relaties stellen ons in staat een ruimte te creëren die uw visie weerspiegelt en succes stimuleert in uw organisatie. Bekijk onze Pivot Portfolio voor een glimp van onze projecten

 

 

proroomz

proroomz is een Duits bedrijf dat gespecialiseerd is in het leveren van scheidingswandsystemen die op maat gemaakte oplossingen bieden voor verschillende ruimte- en gebruiksconcepten. Ze streven ernaar om exclusieve visies te realiseren en te voldoen aan de hoogste eisen.

proroomz legt de nadruk op het leveren van perfectie op het gebied van planning, design en akoestiek, zodat de ruimte zich aanpast aan de behoeften van de mens, en niet andersom. Ze bieden oplossingen die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn, waardoor gebruikers een optimale ervaring in de ruimte hebben.

‎Working Spaces

Bij Working Spaces geloven ze dat het creëren van een mooie kantooromgeving verder gaat dan alleen het meubileren ervan. Om een echt inspirerende werkplek te creëren, moet deze ook functioneel zijn. Daarom bieden zij hun klanten hoogwaardige scheidingswanden, bekleding en akoestische technologieën die zorgen voor een omgeving zonder afleiding, zodat diepgaand en doordacht werk kan plaatsvinden.

Kantoorinrichting ondergaat momenteel een periode van intense verandering. Daarom hebben bedrijven meer dan ooit behoefte aan een team van kantoorontwerpexperts die begeleiding en advies bieden voor de uitdagingen die voor ze liggen. Bij Working Spaces zijn ze volledig op de hoogte van het nieuwste onderzoek, studies en trends. Ze investeren om voorop te blijven lopen en onze klanten op elk moment te begeleiden en te informeren.

 

Hieronder ziet u een overzicht van de locaties van de Dealer Council Members.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.