Hoge kwaliteit en extreem veelzijdig.

U gaat voor design, kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kiest u voor de gesloten systeemwanden van Maars. Consistent in kwaliteit en extreem veelzijdig in materiaal, eigenschappen, functies en inventieve toepassingen. Wat u ook wilt, wij kunnen het realiseren voor u. De solide basis en esthetische mogelijkheden van staal combineren we naadloos met bijvoorbeeld de flexibiliteit van gipsvinyl, de tijdloze uitstraling van melamine en onze glaswanden.

Staal brengt uw privacy terug

Transparantie behoort tot de grote trends in iedere ruimte. Visuele en akoestische privacy wordt daardoor een uitdaging. De stalen wandsystemen van Maars zorgt voor de balans tussen transparantie en optimale privacy. Met onze stalen wanden leveren we indrukwekkende prestaties. Met Research, Development en een eigen test lab werken we dagelijks aan innovaties die de prestaties van onze stalen wanden maximaliseren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Wat zijn uw uitdagingen? Een gesloten systeemwand lost het voor u op.  Onze projectmanagers ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen!

+31(0)341 465 211 info@maars.nl