Hoge kwaliteit en extreem veelzijdig.

U gaat voor design, kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kiest u voor de gesloten systeemwanden van Maars. Consistent in kwaliteit en extreem veelzijdig in materiaal, eigenschappen, functies en inventieve toepassingen. Wat u ook wilt, wij kunnen het realiseren voor u. De solide basis en esthetische mogelijkheden van staal combineren we naadloos met bijvoorbeeld de flexibiliteit van gipsvinyl, de tijdloze uitstraling van melamine en onze glaswanden.

Benieuwd naar onze gesloten systeemwanden? Plan dan een afspraak in! Dit kan telefonisch of door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Staal brengt uw privacy terug

Transparantie behoort tot de grote trends in iedere ruimte. Visuele en akoestische privacy wordt daardoor een uitdaging. De stalen wandsystemen van Maars zorgt voor de balans tussen transparantie en optimale privacy. Met onze stalen wanden leveren we indrukwekkende prestaties. Met Research, Development en een eigen test lab werken we dagelijks aan innovaties die de prestaties van onze stalen wanden maximaliseren.

Onze productspecialisten

Evert van den Enden

General Manager Netherlands

Xander Bernaards

Sales Manager Netherlands Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/Drenthe