Hoge kwaliteit en extreem veelzijdig.

U gaat voor design, kwaliteit en flexibiliteit. Daarom kiest u voor de gesloten systeemwanden van Maars. Consistent in kwaliteit en extreem veelzijdig in materiaal, eigenschappen, functies en inventieve toepassingen. Wat u ook wilt, wij realiseren het voor u. De solide basis en esthetische mogelijkheden van stalen scheidingswanden combineren we naadloos met bijvoorbeeld de flexibiliteit van gipsvinyl, de tijdloze uitstraling van melamine en onze glaswanden.

Benieuwd naar onze gesloten systeemwanden? Plan dan een afspraak in! Dit kan telefonisch of door ons contactformulier in te vullen. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Ik heb interesse in gesloten wanden Neem contact op

Staal brengt uw privacy terug

Transparantie behoort tot de grote trends in iedere ruimte. Visuele en akoestische privacy worden daardoor een uitdaging. De stalen scheidingswanden van Maars zorgen voor de balans tussen transparantie en optimale privacy. Met onze stalen wanden leveren we indrukwekkende prestaties. Met research, development en een eigen test lab werken we dagelijks aan innovaties die de prestaties van onze stalen wanden maximaliseren.

Voordelen van onze stalen scheidingswanden

Een scheidingswand van staal heeft veel pluspunten. Allereerst is het een eenvoudige manier om de ruimte anders in te delen en meer kamers te creëren. Daarnaast is de keuze volledig aan u voor wat betreft de indeling: welke panelen wilt u voor de stalen scheidingswand? Wilt u er een deur in verwerken? En welke glassoort vindt u mooi? Daarbij oogt het vertrek riant en kenmerken onze wanden zich door een sterke constructie. En kiest u ervoor om een van de vele glassoorten te laten integreren, dan geniet u nog steeds van optimaal lichtinval en houdt u zicht op aangrenzende kamers.

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Wat mag u verwachten van onze stalen scheidingswanden?

In ons ruime assortiment van stalen scheidingswanden valt er genoeg te kiezen. Bent u op zoek naar een wand van optimale kwaliteit voor een goede prijs? Onze Metaline wand maakt dit zeker waar. En dat staal niet altijd grof hoeft te zijn, bewijst deze wandoplossing met zijn minimale dikte. Hierdoor is het ruimteverlies minimaal. Verder hoeft u er niet lang op te wachten, want dankzij onze inventieve klikverbinding rusten we uw kantoorruimte in een handomdraai uit met deze prachtige stalen scheidingswand.

De producteigenschappen van onze gesloten wanden

String² en Styleline zijn beide gesloten scheidingswanden waar u bij Maars Living Walls voor kunt kiezen. Daarnaast bieden we u high-end afwerkingen wandafwerkingen aan met Cladding. Kiest u voor een van deze hoogstaande productlijnen? Dan krijgt u er absoluut geen spijt. Wilt u dat de wanden uitstekend aansluiten op uw interieur, dan is een afwerking door middel van Cladding een goede optie. Styleline biedt diverse mogelijkheden aan wat betreft materiaal, zoals staal, melamine, glas, gips en vinyl. Ook onze serie String² blinkt uit in veelzijdigheid en overtreft uw verwachtingen als het gaat om diversiteit en performance.

Heeft u interesse in gesloten wanden?

Uitmuntende prestaties op het gebied van functionaliteit en 100% maatwerk; niets is ons te veel! Dit is dan ook typerend voor de gesloten scheidingswanden én onze werkwijze. We hebben de productie van onze systeemwanden in eigen handen. Zo bieden we onze klanten de garantie dat iedere gesloten scheidingswand pas het pand verlaat als deze aan alle kwaliteitseisen voldoet. Met ruime ervaring van meer dan 75 jaar weten we precies waar we over praten. Heeft u nog vragen? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen over onze gesloten wanden. Onze specialisten staan voor u klaar.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.