Bij Maars Living Walls zijn we gespecialiseerd in de ontwikkeling en realisatie van systeemwanden. We leveren al meer dan 70 jaar standaard- en maatwerksysteemwanden aan opdrachtgevers in uiteenlopende branches. U kunt de Maars Living Walls dan ook tegenkomen in onder andere kantoren, laboratoria en hotels.

Onze systeemwanden bekijken onder het genot van een kop koffie? Plan uw afspraak in! Dit kan telefonisch via 0341 465 211 of door een contactformulier in te vullen. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

Neem contact met ons op

Systeemwanden van Maars living walls

Vragen over onze systeemwanden?

Neem voor al uw vragen telefonisch contact met ons op via 0341 465 211 of stuur een bericht naar info@maars.nl. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen!

+31(0)341 465 211 info@maars.nl

Waarom Maars Living Walls?

  • Keuze uit elf standaard systeemwanden die meer dan uitstekend presteren op functionaliteiten als brandwerendheid en akoestiek
  • Systeemwanden op maat laten maken in onze eigen productiefaciliteit
  • Marktleider op het gebied van systeemwanden en deuren
  • Meer dan 70 jaar ervaring met het leveren van systeemwanden aan uiteenlopende branches
  • Continue focus op doorontwikkeling

Wat zijn systeemwanden?

Een systeemwand is een wand die u kunt gebruiken voor het scheiden van twee ruimtes. Systeemwanden kenmerken zich door flexibiliteit. Zo kunt u met een systeemwand elke ruimte precies zo indelen als u dat wilt en kunt u na plaatsing altijd nog op een later moment de indeling of gehele wand wijzigen.

Toepassingen systeemwanden

Maars Living Walls heeft ervaring met de realisatie van systeemwanden voor uiteenlopende branches. Zo leverden we al systeemwanden voor het scheiden van ruimtes in kantoren, op vliegvelden en leverden we aan opdrachtgevers in de gezondheidszorg, het onderwijs en de hospitality.

Array

Maatwerk systeemwanden

Of u nu kiest voor een ‘instapmodel’-systeemwand of uw keuze laat vallen op een high end-systeemwand: doordat we bij Maars Living Walls over een eigen productiefaciliteit beschikken, kunnen we vrijwel elke systeemwand volledig aan uw wensen aanpassen.

Systeemwanden prijzen

Op de productpagina’s van de verschillende systeemwanden vindt u meer informatie over de prijzen. De uiteindelijke kosten hangen uiteraard af van eventuele aanvullende wensen. Om een helder inzicht te krijgen in de kosten waar u rekening mee dient te houden, adviseren we u om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Array

systeemwanden voor uw kantoor

De flexibiliteit van systeemwanden maakt ze uitermate geschikt voor kantoren. U kunt de verschillende systemen met elkaar combineren om zo voor elke ruimte een goede systeemwand te maken. Wilt u veel lichtinval en transparante werkplekken? Dan kiest u voor de glazen systeemwand. Liever meer privacy in de vergaderruimtes of bij bepaalde werkplekken? Dan is een gesloten systeemwand of een systeemwand met privacy glass een ideale oplossing. Door de vele mogelijkheden van systeemwanden kunt u de indeling en eigenschappen naadloos afstemmen op uw wensen. De specialisten van Maars Living Walls gaan graag met u in gesprek.

Kom langs in de showroom!

Onze systeemwanden bekijken onder het genot van een kop koffie? Plan uw afspraak in! Dit kan telefonisch via 0341 465 211 of door een bericht te sturen naar info@maars.nl. Onze specialisten ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen.

De verschillende typen systeemwanden

Systeemwanden zijn veelzijdig. Dit zorgt ervoor dat de wandsystemen toepasbaar zijn in bijna elke ruimte en voor bijna elk doel. Tegelijkertijd maakt de veelzijdigheid het lastig om een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden. We geven u graag inzicht in de verschillende opties.

glazen systeemwand

Glazen systeemwanden

Een glazen systeemwand zorgt voor een ruimtelijk gevoel. U kunt door de wand heen kijken en hierdoor lijkt de ruimte groter. Voor extra privacy kunt u de glazen wanden deels of geheel voorzien van privacy folie. Glazen wanden zijn daarbij ook geluidsisolerend. U hoeft niet bang te zijn dat privégesprekken gehoord kunnen worden of dat drukke besprekingen zorgen voor geluidsoverlast elders in het gebouw. Een glazen systeemwand is dus ideaal voor een modern kantoor door de ruimtelijkheid, transparantie en geluidsisolatie. Bij Maars Living Walls leveren we enkele glaswanden en dubbele glaswanden.

Gesloten systeemwanden

Een gesloten systeemwand biedt privacy, geborgenheid en veiligheid. In het klassieke kantoor waren de gesloten wanden de norm. Inmiddels zien veel kantoren de voordelen van glazen wanden, maar dit zorgt voor een uitdaging op het gebied van privacy. Hierdoor maken de gesloten systeemwanden een opmars. Deze wanden zijn te combineren met andere wandsystemen. U realiseert hiermee een gesloten ruimte voor perfecte privacy en geborgenheid die past in het moderne design van de andere wanden.

gesloten systeemwand
akoestische systeemwand

Akoestische systeemwanden

Rust op het kantoor is een van de belangrijkste factoren voor productiviteit. Akoestiek wordt hierdoor steeds belangrijker bij de keuze voor een goede systeemwand. De akoestische systeemwanden van Maars worden ontwikkeld voor een hoge geluidsisolatie. In ons eigen testlaboratorium ontwikkelen we ultieme oplossingen met een geluidsisolatie tot 60dB. Met een systeemwand van Maars Living Walls kiest u dus niet alleen voor een mooi design, maar verhoogt u ook de productiviteit door een uitstekende akoestiek.

Brandwerende systeemwanden

Veiligheid is essentieel in elke (publieke) ruimte. Brandwerendheid is een belangrijk onderdeel van deze veiligheid. Wanneer u voor een systeemwand kiest, is het dus belangrijk om de mate van brandwerendheid in acht te nemen. Daarnaast vragen bepaalde publieke ruimtes, zoals scholen, bibliotheken en gemeentehuizen vaak om certificering. Maars Living Walls biedt brandwerende systeemwanden met deze certificering aan voor optimale veiligheid voor u, uw bezoekers en uw personeel.

brandwerende systeemwand
multifunctionele systeemwand

Multifunctionele systeemwanden

De ontwikkelingen rondom ‘het nieuwe normaal’ vragen in deze tijd om een kantoor waarin de ruimtes multifunctioneel inzetbaar zijn. Een modern kantoor moet dus vooral flexibel zijn. Met de multifunctionele systeemwanden van Maars Living Walls zorgt u voor deze flexibiliteit. Onze wanden kunnen voorzien worden van speciale ‘snap-in-place’ panelen in verschillende finishes waarmee u eindeloos kunt combineren en zelf een ruimte kunt ontwerpen.

Maatwerk in iedere ruimte

Glas, gesloten, akoestisch, brandwerend of multifunctioneel. Met een systeemwand kunt u ieder(e) kantoor of werkruimte inrichten naar uw wensen. De specialisten van Maars Living Walls helpen u graag bij het inventariseren van deze wensen en denken met u mee voor de ideale oplossing.

+31(0)341 465 211 info@maars.nl

Veelgestelde vragen over systeemwanden

Wat is een systeemwand?

Een systeemwand is een flexibel wandsysteem. Net als een reguliere wand gebruikt u een systeemwand om twee ruimtes te scheiden. Anders dan een reguliere wand kunt u systeemwanden eenvoudig aanpassen wanneer uw wensen voor een ruimte veranderen. Na plaatsing kunt u dus op een later moment de indeling van een ruimte of van het gehele pand wijzigen.

systeemwand
systeemwand privacy

Wat kost een systeemwand?

De kosten voor een systeemwand zijn sterk afhankelijk van uw wensen. In de brochures van Maars Living Walls vindt u meer informatie over de kosten van onze verschillende wandsystemen. Wilt u een exact beeld van de kosten voor de gewenste systeemwand? Dan kunt u het beste een vrijblijvende prijsopgave aanvragen.

Kan elke type systeemwand met elkaar gecombineerd worden?

Alle systeemwanden van Maars Living Walls kunnen met elkaar gecombineerd worden. U kunt er dus voor kiezen om glazen en gesloten wanden samen te voegen tot een geheel. Systeemwanden van verschillende merken kunnen niet altijd met elkaar gecombineerd worden. Heeft u dus nog een systeemwand staan die niet door Maars Living Walls geplaatst is? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

systeemwand met folie
design systeemwand

Hoe weet ik welke systeemwand ik nodig heb?

Om te weten welke systeemwand u nodig heeft, is het in eerste instantie belangrijk om te bekijken welke eisen u aan een ruimte stelt. Wilt u liever een open en transparante ruimte of geeft u de voorkeur aan privacy? Daarnaast zijn er voor publieke ruimtes vaak aanvullende eisen vanuit de wetgeving op het gebied van brandwerendheid of akoestiek. Raadpleeg dus de geldende regelgeving en combineer dit met uw persoonlijke wensen. De adviseurs van Maars kunnen u hier uiteraard mee helpen.

Welke deuren passen in de systeemwanden ?

Regulieren deuren passen niet altijd in systeemwanden. Maars Living Walls heeft daarom een ruim aanbod aan deuren die perfect passen bij het design van onze systeemwanden. Combineer de verschillende wanden met een deur van hout, glas of staal en maak een keuze uit de diverse aanvullende eigenschappen.

deur voor systeemwand