Matrix Innovation Center

Het Matrix Innovation Center is ontworpen door MVRDV architecten en samen hebben wij de indeling van de ruimtes verzorgd. Matrix One is te vinden in het oosten van Amsterdam, in het Science Park. Het is een innovatieve omgeving, waar gewerkt wordt aan duurzame oplossingen voor huidige en toekomstige uitdagingen.

Wanneer je in een innovatieve omgeving aan het werk bent, is het natuurlijk belangrijk aan de duurzaamheidsdoelstellingen bij te dragen. Bij dit project waren vanzelfsprekend vrije indeelbaarheid, herbruikbaarheid van materiaal erg belangrijk alsook de hoge geluidseisen.

In Matrix One zijn meerdere huurders gevestigd. Tijdens de bouw zijn wij ingesprongen op de wensen van de eerste huurders. Inmiddels zijn er meerdere huurders bij gekomen waarbij het eerste ontwerp niet naar hun wens was. Ruimtes waren bijvoorbeeld te klein of te groot. Voor ons was het eenvoudig om de indeling aan te passen en het helemaal naar wens te maken van de nieuwe huurders.

Ook toekomstige huurders kunnen zelf bepalen hoe de ruimte wordt ingericht.

We zijn er erg trots op aan dit project te kunnen meewerken. Duurzaamheid en modulariteit staat bij ons hoog op de agenda. Wij ontwerpen wanden en kantooroplossingen voor de toekomst.

Bekijk deze video voor meer informatie over het project en het resultaat.

Systeemwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.