Over ons

Wereldwijd marktleider

Maars combineert jarenlange ervaring met bijzondere innovatiekracht, waardoor esthetiek en performance moeiteloos samensmelten. Al meer dan 75 jaar ontwikkelt, produceert, verkoopt en monteert Maars flexibele indelingen. Maars biedt zowel standaard- als maatwerkoplossingen voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, luchthavens, fabrieken, bioscopen, winkels en hotels. Ook in de publieke sector is Maars al geruime tijd actief en marktleider met toepassingen voor onder andere ziekenhuizen, openbare instellingen, universiteiten en scholen.

neem contact op

Geschiedenis

Van 1946 tot nu, van Amsterdam tot Harderwijk

Onze visie, missie en filosofie

Visie

To be the provider of interior wall solutions around the world.

Missie

To improve people’s well-being and productivity, providing high quality customized relocatable walls and services with dedicated professionals.

Filosofie

Maars is continu bezig met het herdefiniëren van systeemwanden. Beter nog: om systeemwanden boven zichzelf uit te laten stijgen. Daartoe gaat Maars met onbevangen blik de wereld over, op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Dit leidt tot grote inspiratie en ontwikkelingen. Maars zoekt de grenzen op en verlegt deze op het gebied van design, geluidsisolatie, multimedia en brandwerendheid. Door nieuwe high-tech systemen en intelligente oplossingen in de systeemwanden te integreren ontstaat er een schat aan nieuwe mogelijkheden.

Wat kan Maars voor jou doen?

Maak een afspraak

wereldwijd toonaangevend

Maars is in ruim 45 landen actief en heeft over de hele wereld een netwerk van geselecteerde dealers. Zo wordt de hoogste kwaliteit en de beste service gewaarborgd. 70% van de omzet wordt geëxporteerd naar het buitenland. De internationale organisatie heeft alle disciplines in eigen huis: productontwikkeling, productie, montage en after sales. Productontwikkelingen Tot de jaren ’90 voerde Maars alleen het product Styleline als systeemwand.

Om het pakket verder uit te breiden werd in 1992 Intersign overgenomen. Dit bedrijf stond in de bouwwereld bekend om haar esthetisch en kwalitatief hoogwaardige metalen wanden, deuren en kozijnen. Als volgende uitbreiding werd in ’94 – ’95 de productlijn Metaline geïntroduceerd. Belangrijke mijlpalen van zowel esthetische als technische vernieuwing waren in 2000-2001 de productlijn String en vervolgens in 2005 String2, in 2008 Glassline, in 2009 Panorama, in 2014 de volledig glazen designwanden ‘lalinea’ en de ‘lineaCube’ en in 2016 de nieuwe enkele glaswand ‘Horizon’.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.