Een wand is niets zonder een deur

Bij Maars hechten wij net zoveel waarde aan de ontwikkeling van ons deuren portfolio als aan onze systeem wanden. Wij geloven dat een wand niets is zonder een passende deur. Daarom zoeken wij continu naar een manier om onze deuren en kozijnen verder te ontwikkelen. Met als doel dat een deur een strak en naadloos geheel vormt met onze systeemwanden.

Ontdek de schuifdeursystemen van Maars

Kiest u voor en schuifdeursysteem van Maars? Dan heeft u de keuze uit een groot aantal bijkomende opties, waaronder ons soft close systeem. Dit systeem heeft als voordeel dat de deur altijd geruisloos dichtvalt en u niet meer opschrikt van dichtknallende deuren. Daarnaast kunt u zowel voor enkele als voor dubbele schuifdeuren kiezen. Bovendien biedt onze schuifdeur voor systeemwanden u de mogelijkheid om optimaal gebruik te blijven maken van de beschikbare ruimte, aangezien u de deuren langs de wand open- en dichtschuift.

De voordelen van een schuifdeur in de wand

Het laten integreren van onze schuifdeuren voor systeemwanden in uw kantoor heeft diverse voordelen. Om te beginnen hoeft u niet in te leveren op uw eigen smaak, want onze interieur schuifdeuren passen perfect bij alle systeemwanden. Ook heeft u de mogelijkheid om de afwerking van de schuifdeur precies te laten aanpassen aan de finish van de wand. Door de chique, unieke look van de schuifdeursystemen zijn het verder ware eyecatchers die de hele ruimte een compleet nieuwe uitstraling geven. Bij de glazen modellen heeft u daarnaast het voordeel dat de wand met schuifdeur de ruimte opdeelt, terwijl het vertrek tegelijkertijd optisch gezien één geheel blijft.

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Technische informatie

Deurdikte 10 / 12 mm

Design

  • High-End design
  • Slank roestvrij staal design

Variatie

  • Enkel of dubbele schuifdeuren
  • Soft close mogelijkheden
  • Screening mogelijk

Kies uw wand!

  • Verschillende glassoorten mogelijk
  • Te combineren met al onze wanden
  • Exact dezelfde finish als de wand

Ruimtebesparend

  • Ruimtebesparend

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

Zoekt u een deur die brand 60 minuten weerstaat? Of geluid tot 44dB tegen houdt? Onze projectmanagers ontdekken graag wat ze voor u kunnen betekenen!

Neem contact op +31(0)341 465 211

Enkele en dubbele schuifdeuren

In ons aanbod van schuifdeuren voor systeemwanden hebben we onder meer enkele en dubbele modellen. Een enkele schuifdeur is heel handig voor een smaller vertrek. Kiest u bijvoorbeeld voor een enkele schuifdeur van glas, dan creëert u maximale lichtinval. Bovendien is dit schuifdeursysteem erg praktisch, sterk en op maat te maken.

Met dubbele schuifdeuren maakt u een fraaie, brede doorgang tussen twee ruimtes. Dankzij de vlotte montage heeft u snel plezier van onze interieur schuifdeuren voor wandsystemen. Daar komt bij dat de duurzame schuifdeuren vele jaren meegaan. En wilt u dat de twee deuren tegelijkertijd openen, dan is een parallel schuifdeursysteem daar heel geschikt voor.

Akoestische interieur schuifdeuren

Bij Maars houden we van perfectie en dit ziet u terug in de vele kwaliteiten waar onze schuifdeursystemen over beschikken. In onze collectie van hoogwaardige interieur schuifdeuren vindt u onder andere de akoestische schuifdeuren. Bij de ontwikkeling van dit schuifdeursysteem hebben we al onze kennis ingezet. Het resultaat? Een oogverblindende schuifdeur die subliem scoort op het vlak van geluidsisolatie met een waarde van maar liefst 35dB. Met een subtiel ontwerp valt evenmin op de functionaliteit van deze schuifdeur iets aan te merken, aangezien alle zijdes van de deur afgesloten zijn.

Bestel uw schuifdeursystemen bij Maars Living Walls

Onze projectmanagers hebben ruime ervaring met grote projecten en zijn dan ook van alle markten thuis. Daarbij denken we graag met u mee als u op zoek bent naar nieuwe schuifdeursystemen en bieden we voor iedere situatie een oplossing op maat. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem voor vragen over onze schuifdeuren gerust contact met ons op.

Glazen swing deuren van Maars

Naast onze stalen deuren, bieden we ook glazen deuren aan. Creëer transparantie zonder verlies van privacy met een glazen deur van Maars. We hebben verschillende glazen deuren beschikbaar die in combinatie met al onze systeemwanden uitgevoerd kunnen worden. Glazen deuren zijn ook beschikbaar als schuifdeuren.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.