De vernieuwing van Koning Willem 1 College is genomineerd voor BNA, Gebouw van het Jaar 2022.

Tussen alle prachtige, verschillende en vernieuwende projecten is het een enorme eer dat deze duurzame vernieuwing van onderwijs bij de top aansluiten. Het duurzame en innovatieve school gebouw is het door de Nieuwe Architecten ontworpen.

Het gebouw is ook met recht onderscheidend te noemen. Vanaf het eerste ontwerp stond duurzaamheid en modulariteit centraal.

  • Een ruimte die altijd in beweging is vraagt om flexibele oplossingen.

Het ontwerp van Nieuwe Architecten zorgt ervoor dat de ruimtes flexibel zijn en er zonder waardeverlies verbouwd kan worden.

Naast flexibiliteit, waren prestaties zoals geluidsisolatie, brandwerendheid en veiligheid voor deze school minstens zo belangrijk. Onze wand String² is geïnstalleerd om aan alle eisen en wensen te kunnen voldoen.

Nieuwe Architecten, van harte gefeliciteerd met deze mooie nominatie! Het is voor ons een eer om hier een bijdrage aan te mogen leveren. Je stem uitbrengen kan hier.

Bij Maars heeft de kwaliteit en prestaties van onze wanden hoge prioriteit.

We blijven er naar streven om het maximale uit onze producten te halen. Met de Slim Tracks geef je de akoestische prestaties van onze wanden een flinke boost! Slim Tracks zijn al beschikbaar voor het Panorama portfolio, bekend als Panorama Slim.

String² staat bekend als onze flexibele alles kunner en heeft al hoge akoestische waardes te bieden. Onze Research & Development afdeling heeft het mogelijk gemaakt om nog hogere akoestische waardes te halen, door de Slim Tracks te gebruiken. Met deze boost haal je Rw waardes tot wel 56dB.

Naast de hoge akoestische performances is er nog een belangrijk voordeel die de Slim Tracks te bieden heeft. Met lage profielen creëer je strakke lijnen wat resulteert in een minimalistisch en high-end design. Tegelijkertijd kunnen deze lage profielen alsnog extreme toleranties in je ruimte opvangen.

Om deze optie voor String² te specificeren dien je contact op te nemen met de Technical Support afdeling. Zij kunnen je meer informatie geven over hoe je de Slim Tracks kan tekenen in Maars 4D.

Op ons hoofdkantoor in Harderwijk vind je onze indrukwekkende showroom en productie.

Op onze homepage vind je een virtuele tour, waar je kunt rondkijken, voor een uniek kijkje achter de schermen.

De buitenkant van ons hoofdkantoor wordt de komende tijd in een heel nieuw jasje gestoken! Er is een renovatie gestart om de gevel compleet te vernieuwen. De gevel wordt voorzien van nieuwe beplating, kozijnen en licht reclame. Een aantal van de ramen worden omringd met een kozijn en lamellen die het pand een totaal andere uitstraling geven.

Het eindresultaat kunnen we nog niet delen maar met deze visualisatie van het ontwerp kunnen we toch al een tipje van de sluier oplichten!

Kwaliteit is wat alle Maars producten typeren. Het is onze hoogste prioriteit om een product te leveren die uitblinkt in kwaliteit, dat is ook hoe we hoge prestaties kunnen waarborgen. Met de kwaliteit die we leveren, kunnen we ook een lange levensduur garanderen, wat onze producten nog duurzamer maken.

Kwaliteit ligt in de basis van al onze processen, dat begint al met een design gebaseerd op prestaties en duurzaamheid.

  • Er is één proces in het bijzonder, die een wezenlijk verschil kan maken op de kwaliteit. Dat is de installatie van onze producten.

Zonder een professionele, juiste en kwalitatieve installatie is het voor elk product lastig om kwaliteit te waarborgen.

Dat is waarom Maars altijd veel energie steekt in het geven van installatie trainingen. Een installatie training is voor alle Maars dealers, monteurs en aannemers verplicht en het regelmatig herhalen van trainingen wordt geadviseerd.

In de afgelopen tijd wat het moeilijk om trainingen aan te bieden zoals we dat gewend waren. Het was dan ook heel fijn om onze eerste groep dealers weer op locatie te ontvangen voor hun Installatie training. Deze groep Duitse dealers waren ook heel blij en enthousiast om weer een boost te kunnen geven aan hun kennis van installatie.

Bij Maars worden regelmatig Installatie Trainingen georganiseerd. Dit doen we om de kwaliteit van installatie en daarmee van onze producten te kunnen garanderen. Neem contact op voor meer informatie!

Met jarenlange ervaring, expertise en wereldwijde inspiratie is Maars gespecialiseerd in Schuifdeuren.

Het optimaliseren en ontwikkelingen van ons product portfolio heeft bij ons altijd de hoogste prioriteit. We dagen onszelf graag uit om het maximale uit de prestaties van onze producten te halen, zo ook voor het portfolio schuifdeuren.

In 2016 heeft product ontwikkeling gezorgd voor de award winnende schuifdeur met gecertificeerd akoestisch resultaat. We zijn er trots op dat deze schuifdeur nog steeds de enige schuifdeur in de markt is, met gecertificeerde akoestische resultaten.

Het is niet zo dat concurrentie geen schuifdeuren met akoestische prestaties aanbieden, dat doen ze wel. Ze zijn er alleen niet toe in staat om officiële certificaten te verbinden aan hun producten. Het is aan ons om te concurreren met al deze producten in de markt, zonder akoestisch certificaat.

Daarom hebben we besloten om een nieuwe schuifdeur aan ons portfolio toe te voegen. Een schuifdeur, met akoestische kenmerken maar zonder officieel geteste prestaties. De Schuideur Plus is toegevoegd aan ons deuren portfolio. Een deur met soft close, afdekkap over de knoppen en een profiel met verticale rubbers als seal.

Met deze aanwinst aan ons deuren portfolio hebben we ook de namen veranderd van de andere twee schuifdeuren. De Schuifdeur, De Schuifdeur Plus en de Schuifdeur Premium. De Schuifdeur Premium is de enige deur met akoestische certificaten.

De hulphond die we samen met Visser en Smit hebben geadopteerd is uitgegroeid van een puppy tot een slimme, zeven maanden oude hond. Deze update over de ontwikkelingen van pup Rakker, willen we graag met jullie delen.

Het pleeggezin waar Rakker bij woont geniet erg van zijn gezelschap. Zijn weg om  een volledige hulphond te worden is tot nu toe zeer succesvol. Zijn familie laat ons weten dat Rakker een hele slimme en snel lerende hond is. Hij heeft nu al heel veel vaardigheden geleerd voor zijn belangrijke taak als hulphond.

Wat ook echt opvalt aan Rakker is zijn prachtig uiterlijk. Hij krijgt veel aandacht op straat en geniet er erg van!

We kijken er naar uit om te zien hoe Rakker zijn missie om een hulphond te worden zal behalen. Wat we nu al zeker weten is dat hij zeker een loyale hulphond zou zijn voor zijn eigenaar.

M923. de definitie van een ‘living wall’, met makkelijk te installeren panelen richt een open ruimte in met smaak en functionaliteit. Gebruikers kunnen de configuratie en looks van de wand gemakkelijk zelf aanpassen.

  • Panelen zijn makkelijk te veranderen en op deze manier verander je snel de totale uitstraling van een ruimte.

Eén van de unieke features van M923. Is het uitgebreide scala aan finish mogelijkheden voor de panelen. Met al die verschillende soorten panelen ontwerp je zelf de gewenste looks voor de wand. Omdat het portfolio aan finishes zo belangrijk is voor de M923., zijn wij altijd opzoek naar mogelijkheden om het portfolio uit te breiden.

  • Als nieuwe finishes voor de M923. is er nu een hoogwaardige wrap-folie beschikbaar die elke gewenste look voor jou M923. kan creëren.

Onderdeel van dit zeer uitgebreide portfolio aan wrap folies is een houten, marmer, leer of krokodillenleer- look.

Via onze product specialisten, is het totale portfolio als sample box te bestellen. Met deze samples kun je de gewenste finishes uitkiezen.

  • Naast alle foil finishes is ook de ontzettend populaire corten staal look beschikbaar.

Deze finish geeft je M923. Een unieke industriële look.

Meer informatie over de nieuwe finish mogelijkheden? Neem contact op met onze Product specialisten.

THE WALL IS YOURS!

Nieuw fases voor de Slim Framed Glass Door.

Een aantal maanden geleden hebben we een nieuw baan brekend design door Maars geïntroduceerd: De Slim Framed Glass Door. We hebben deze extreem strakke en high-end deur geïntroduceerd met de belofte om snel meer features en voordelen aan de deur toe te voegen.

De tijd is nu daar om de tweede fase van de Slim Framed Glass Door te introduceren. Deze nieuwe fase maakt veel meer oplossingen met de Slim Framed Glass Door mogelijk.

Naast Horizon is het nu ook mogelijk om de deur te combineren met String² en Metaline wand oplossingen. Europees hardware is voor de deur beschikbaar gemaakt en in deze fase is het ook mogelijk om een schuifdeur te creëren met de Slim Framed Glass Door.

Wil je meer weten over deze nieuwste ontwikkeling? Onze product specialisten vertellen je graag meer. 

Ontworpen in samenwerking met Gensler als productontwerpadviseur de M923. Is het modulaire paneelsysteem dat alle barrières neerhaalt.

M923. definieert open ruimtes met de juiste functionaliteit. Voor het Gensler Design Lab in hun kantoor in Miami installeerde onze dealerpartner CWC deze indrukwekkende M923. ontwerp. Binnen dit open ontwerp is de M923. creëert een ruimte die zorgt voor het vermogen om te focussen.

M923. stalen profielen zijn er in veel verschillende gepoedercoate afwerkingen. Gensler koos voor de matzwarte afwerking die de ruimte een strakke en industriële uitstraling geeft. Voor de snap-in-place panelen kunt u kiezen uit een breed scala aan afwerkingen zoals mos, kurk, stoffen en poedercoating. Op het kantoor van Gensler worden twee soorten mos gebruikt in combinatie met geperforeerde panelen. Aan de andere kant van de M923. white board panelen worden geïnstalleerd om functionaliteit te creëren.

Samen is het een indrukwekkende M923. ontwerp dat er echt uitspringt.

The Slim Framed Glass Door van Maars Living Walls

Een grensverleggend slank design gecombineerd met slimme en functionele integraties, zo omschrijven we graag onze nieuwste productinnovatie: The Slim Framed Door van Maars Living Walls. Met een slank frame van 43 mm, een onzichtbare PIVOT en slimme integraties valt de deur niet alleen op door een minimalistisch en high-end design, maar biedt hij ook functionaliteit en prestaties!

Wist je dat slank eigenlijk slim betekent in het Nederlands? En een slim product is het!

Het extreem slanke frame en het onzichtbare PIVOT-ontwerp is wat opvalt. Hoe dit minimalistische design te combineren met prestaties en functionaliteiten? Onderzoek en ontwikkeling maakten innovatie mogelijk.

Een deurdranger en vastzetfunctie zijn onzichtbaar in het slanke frame geïntegreerd. Met de deurdranger zal de deur automatisch zacht sluiten en met de vastzetfunctie kun je de deur in een hoek van 90 graden houden. Samen met een waarde van 33 STC die akoestische privacy garandeert, geeft deze deur u het beste van twee werelden. High-End ontwerpen en High-End uitvoeringen.

Het deurkozijn is leverbaar in alle Maars poedercoat afwerkingen. Combineer de Slim Framed Door met Horizon en Carré voor een minimalistische en creatieve look. Met US hardware kun je de gewenste look afmaken.

Meer weten over onze nieuwste productontwikkeling? Onze Productspecialist vertelt je graag alles wat je moet weten.

Voor de nieuwste en tevens grootste rechtbank van Nederland heeft Maars wanden geïnstalleerd. Een gebouw van tien etages hoor, een oppervlakte van 60.002m2. De rechtbank telt vijftig zittingszalen en heeft ruimte voor 1.000 rechtbank medewerkers. De nieuwe rechtbank is een voorbeeld van publiek-private samenwerking. Het Rijksvastgoedbedrijf stelde samen met de rechtbank de eisen voor dit nieuwe gebouw op, consortium NACH (New Amsterdam Court House), een samenwerking tussen Macquarie Capital, ABT, DVP, KAAN Architecten, Heijmans en Facilicom, realiseerde vervolgens het gebouw.

Het ontwerp van de rechtbank straalt gezag uit tegelijkertijd blijft het gebouw toegankelijk voor al haar bezoekers. Toegankelijkheid is terug te zien in het transparante en open design. Maars wanden Horizon en String² staan hier perfect op hun plaats.

Flexibele en Duurzame oplossingen

De rechtbank is ontworpen met flexibele en duurzame oplossingen zodat de indeling van de ruimtes makkelijk aan te passen zijn aan de toekomstige ontwikkelingen. Maars wanden zijn volledig de- én remountabel en bewegen mee met de behoeftes en eisen die ontwikkelingen met zich mee brengen. Op deze manier dragen onze systeemwanden bij aan de duurzaamheid van de rechtbank. De wanden die geïnstalleerd zijn voor de rechtbank zijn Cradle to Cradle Silver gecertificeerd.

Panorama Slim: Waar high-end esthiek, hoge akoestiek en simpele installatie methode elkaar ontmoeten.

We kennen inmiddels het vertrouwde glazen wandsysteem Panorama. Na jaren lange ontwikkeling hebben we een innovatie op Panorama geïntroduceerd: De Panorama Slim.

Panorama Slim wordt gekenmerkt door strakke lijnen en hoge akoestische waardes. Het wandsysteem is ingezet op 10 mm. Met het wandsysteem kun je makkelijk toleranties in de ruimte opvangen en worden akoestische waardes van 50dB gehaald.

Wil je alles weten van de Panorama Slim, neem contact op met je regio manager. Van de Panorama Slim is een productsheet beschikbaar waarin je alle details over deze productinnovatie kunt vinden.

Onze stalen wanden zijn Cradle to Cradle Zilver gecertificeerd Tijdens het productieproces en bij het kiezen van de materialen stellen we hoge eisen aan duurzaamheid en vooral de recyclebaarheid van de producten.

Trends gaan snel, dat is op het gebied van interieur niet anders. Wensen voor de inrichtingen van bijvoorbeeld openbare ruimtes en kantoren kunnen snel veranderen. Systeemwanden die met je mee bewegen zijn dan onmisbaar.

Een stalen systeemwand gaat eindeloos lang mee. De wanden zijn niet kras- en schadegevoelig waardoor zij jarenlang hun mooie en nette uitstraling behouden. Als de ruimte dan vraagt om een andere inrichting is het fijn als de systeemwand flexibel mee kan bewegen. Stalen systeemwanden worden met een slimme modulatie gebouwd, treedt er onverhoopt toch schade op aan een paneel is het niet nodig de volledige wand te vervangen. Eenvoudig kunnen we een enkel paneel verwisselen en blijft de wand zo perfect in tact.

De stalen wanden zijn makkelijk te de- en her monteren. Regelmatig mogen we een kantoor opnieuw inrichten met de bestaande stalen systeemwanden van Maars. Een volledig nieuwe uitstraling wordt gecreëerd door te kiezen voor een andere finish. Zo worden bestaande stalen wanden een nieuwe leven ingeblazen.

Voldoet de wand dan echt niet meer aan de wensen dan kan de wand met een laag afval percentage van slechts 10% verwijderd worden. Het grootste gedeelte van de systeemwand is 100% recyclebaar. Ten opzichte van de metal stud wanden met metalen profielen en gipsplaten die zich niet of nauwelijks lenen voor hergebruik ligt het afvalpercentage van een stalen wand gelukkig laag.

Zo hebben we al meerdere projecten mogen renoveren naar een ontwerp van nu. Bekijk onze revitalisatie referenties.

Voor het nieuwe hoofdkantoor van Qatar Pretoleum District produceren , leveren en installeren we ruim honderd duizend vierkante meter aan Maars wanden. In totaal telt het kantoor tien torens waarvan zes torens worden ingericht met de wanden van Maars.

Voor het project leveren we verschillende wand systemen en deurtypes. String² Melamine panelen, Panorama light met enkel- en dubbel glas, 4000 enkele glas deuren, 400 XL flush glas deuren en 80 houten deuren

De zes torens zijn verdeeld onder twee verschillende aannemers, Al Balagh en Al Ghanim. Samen met de twee aannemers is het project in juni 2019 gestart. De architect die de torens ontworpen heeft, had Maars wanden in zijn specificatie staan. Daarnaast waren er nog 13 andere wand systemen gespecificeerd. Van alle wand systemen is er uiteindelijk voor Maars gekozen.

Het is niet de eerste keer dat Maars wanden levert voor een project met een omvang als deze. Het blijft echter uitdagend. Dat zit hem natuurlijk in de omvang, onze productie staat vaak voor weken achter elkaar in het teken van het project QBD.

Binnen negen maanden moeten de wanden en deuren geproduceerd, geleverd en geïnstalleerd zijn, een korte doorlooptijd waardoor onze productie op extra scherp staat.

De installatie moet eind november gereed zijn, daar zijn we al volop mee bezig. Het ontwerp van het gebouw is gebogen. Ook dat brengt tijdens de installatie uitdagingen met zich mee. Onze dealer AlKaabi Contracting, die al ruim 18 jaar Maars dealer is verzorgd de installatie van het project.

Nog een paar weken en dan hopen we het eindresultaat te kunnen delen. Een resultaat met honderd duizend vierkante meter aan Maars wanden, dat blijft indrukwekkend!

ARAMCO is de grootste oliemaatschappij van de wereld en zoekt altijd naar de meest innovatie producten om in hun faciliteiten te gebruiken.

In 2008 waren zij de eerste die ons ingebouwde tv scherm en geluidspanelen in gebruik namen. Nu heeft onze dealer Khalid A. Aljuraid Est. succesvol vijf indrukwekkende lineaCubes geïnstalleerd voor ARAMCO.

In december 2018 hadden we het genoegen om een afvaardiging van ARAMCO te verwelkomen op ons kantoor in Harderwijk. In de showroom viel hun oog op de lineaCube, ze waren erg onder de indruk van dit product.

En, dat blijkt, ARAMCO was te lineaCube nog niet vergeten, aan het begin van het jaar mochten we een voorstel doen voor één lineaCube. Dit voorstel werd een mooie order voor Maars maar in plaats van één cube werden er vijf besteld. De cubes worden gebruikt op verschillende locaties, ARAMCO wilt hun nieuwe samenwerk-concept laten zien. Deze manier van werken wordt op hun kantoren geïmplementeerd.

De lineaCubes die zijn geleverd zijn flink aan de maat met afmetingen van  4000x6000x2800mm, ze hebben ook allemaal een ingebouwd media panel.

Openheid en transparantie zijn één van de grote trends in onze interieurs. Een trend die wel de nodige akoestische uitdagingen met zich mee brengt. Een vergadering of telefonisch gesprek vraagt om concentratie, stilte en privacy waarin systeemwanden van Maars Living Walls in kunnen voorzien.

Stalen gesloten wanden hebben een hoge massa, op deze manier wordt een hoge geluidsisolatie tot 60dB met gemak behaald. Altijd, halen we het maximale uit onze stalen wanden. In een slechts tien centimeter stalen wand, weten wij een geluidsisolatie van 60db te bewerkstelligen. Uitvoerig testen doen we eerst zelf in ons eigen geluidslab, zo weten we zeker of de ontwikkeling de gewenste prestatie levert.

Naast volledige isolatie van geluid is akoestiek in een ruimte minstens net zo belangrijk. Een lange nagalmtijd in een ruimte stoort en leidt af. Iets wat de leefbaarheid van de ruimte niet ten goede komt. Voor ruimtes met een slechte akoestiek kunnen er in de stalen gesloten wanden perforaties aan gebracht worden.

Aan de binnenzijde van de wand wordt dan geluidsabsorberend materiaal toegevoegd. Met deze geluidsabsorptie wordt een hoge absorptieklasse van αw >0,75) mogelijk. Een goede akoestiek zonder dat dit ten koste gaat van de geluidsisolatie. De montage van een dunne stalen cassette in de wand voorkomt dat de geluidsisolatie negatief wordt beïnvloed.

Een wand is niks zonder een passende deur. En ook een deur mag volgens ons niet ten koste gaan van de geluidsisolatie. Naast wanden produceren we een uitgebreid deuren programma waaronder diverse stalen deuren van 40 en 100mm dikte. Een deur die uiteraard naadloos aansluit op de wand maar ook niet ten koste gaat van de geluidsisolatie van de wand.

Dankzij verschillende isolatiematerialen kan iedere gewenste geluidsisolatie (>44 dB) worden behaald. De geluidsisolatie van onze deuren zijn onder andere aangetoond in een akoestisch geaccrediteerd laboratorium waar de volledige deur inclusief kozijn en hang- en sluitwerk is getest. Hiermee wordt de moduulwaarde in het lab vastgesteld.

De beste akoestische prestaties is het resultaat!

Het hoofdkantoor van een wereldwijde marktleider, die al meer dan 150 jaar actief is in hun branche is volledig ingericht met Maars systeemwanden.

Een high-end en transparant design was één van de meest belangrijke wensen voor dit kantoor. Met Curved Horizon hebben we deze gewenste look gecreëerd. Horizon glaswand voor optimale transparantie, de minimalistische kenmerken en curved uitvoering voor een high-end design.

Naast design was privacy minstens zo belangrijk. Daarom werd er gekozen om onze unieke Akoustische Sliding Door te installeren. De akoestische sliding deur haalt een geluidsisolatie waarde van 35dB, daarmee zijn ze uniek onder de sliding doors.

De sliding deuren zoekt de balans op tussen transparantie, design en de behoefte aan privacy.

De M923. staat bekend om zijn flexibiliteit en functionaliteit. De freestanding, een nieuwe configuratie van de M923. maakt de wand nog flexibeler. De M923. freestanding is een welkome oplossing in een tijd die vraagt om flexibele afscheidingen.

De freestanding M923. is alles behalve de systeemwanden die je van Maars gewend bent. Het is waar moderne wanddecoratie, verplaatsbare wanden en functioneel kantoor meubilair ontmoeten.

De maximale hoogte van de M923. freestanding is 2,5 module hoog van M923. De freestanding wordt geplaatst op een solide basisframe waaronder een voeten- of wielenset geplaatst wordt. Hierdoor krijgt deze variant van M923. nog meer flexibiliteit.

Panelen kunnen aan beide zijdes geplaats worden, wat betekent dat je in totaal vier panelen kwijt kan. De achterkant van het paneel is netjes afgewerkt met zwart, het is daarom niet noodzakelijk om aan beide zijdes een paneel te plaatsen. Ook kun je de indeling van het framewerk zelf bedenken, omdat de basis gelijk is als wat je gewend bent met M923.

Elk paneel kan in het frame worden bevestigd met een magneetstrip en vier veiligheidsclips.  Wanneer de M923. Freestanding is geïnstalleerd volgens de instructies die Maars levert, voldoet de freestanding aan ANSI/BIFMA X5.6 en EN1023-3.

De freestanding kent dezelfde finishes als de M923. zelf. De mos en kurk panelen zijn uitgesloten vanwege het gewicht.

MCB Nederland is als metaalgroothandel net zo fan van staal als wij zijn. Sterker nog voor bepaalde onderdelen van onze stalen systeemwanden weten we MCB ook als leverancier te vinden. MCB levert een tal van verschillende producten in allerlei metalen zoals staal, koper, aluminium. Voor het nieuwe kantoorontwerp van MCB was het belangrijk dat deze producten, ook in het kantoor, duidelijk naar voren komen.

Aan M+R architecten uit Eindhoven de taak om de producten te verwerken in het ontwerp. In het kantoor zijn meerdere cubes geplaatst. Deze cubes bestaan uit String² systeemwanden in combinatie met Panorama van Maars Living Walls. Van de String² lijn zijn stalen panelen en Bi Block raamkozijnen gebruikt.

De buitenkant van de cubes zijn bekleed met producten die MCB in de markt zet. We zien verschillende producten in alle soorten en maten zoals plaatstaal, buizen en profielen, allemaal in metaal.

Naast wanden waar de cubes mee zijn gevormd mocht Maars ook de deuren leveren. Deuren die naadloos in de wanden passen. Gekozen is voor XL glasdeuren waarvan voor een aantal deuren een 60 minuten brandwerend eis werd gesteld.

Een mooi project, wat Maars Living Walls past als een jas.

Fotografie: Studio de Winter

De M923. staat bekend om zijn flexibiliteit en functionaliteit. De freestanding, een nieuwe configuratie van de M923. maakt het wandsysteem nog flexibeler. De wand staat op een voet of wiel en is daardoor makkelijk te verplaatsen of te verrijden.

Waar moderne wand decoratie, verplaatsbare wanden en functionele kantoor meubelen ontmoeten resulteert dat in de freestanding van de M923. De freestanding kent dezelfde finishes als de M923. slechts twee panelen zijn uitgesloten: mos en kurk.

In week 39 is de freestanding beschikbaar in Maars 4D en dus beschikbaar voor orders! In week 38 verwachten we een vernieuwd productsheet voor de M923. Waarbij ook de freestanding is opgenomen. Hier zijn dan alle technische specificaties terug te lezen!

Een eerste definitieve versie van de M923. is geïntroduceerd tijdens de Paris Design Week. Voor de eerste keer deelt Herman Miller mee aan de Paris Design Week en Maars Living Walls sluit aan. Het perfecte moment om de M923. freestanding te introduceren.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.