Installatie trainingen op locatie!

Kwaliteit is wat alle Maars producten typeren. Het is onze hoogste prioriteit om een product te leveren die uitblinkt in kwaliteit, dat is ook hoe we hoge prestaties kunnen waarborgen. Met de kwaliteit die we leveren, kunnen we ook een lange levensduur garanderen, wat onze producten nog duurzamer maken.

Kwaliteit ligt in de basis van al onze processen, dat begint al met een design gebaseerd op prestaties en duurzaamheid.

  • Er is één proces in het bijzonder, die een wezenlijk verschil kan maken op de kwaliteit. Dat is de installatie van onze producten.

Zonder een professionele, juiste en kwalitatieve installatie is het voor elk product lastig om kwaliteit te waarborgen.

Dat is waarom Maars altijd veel energie steekt in het geven van installatie trainingen. Een installatie training is voor alle Maars dealers, monteurs en aannemers verplicht en het regelmatig herhalen van trainingen wordt geadviseerd.

In de afgelopen tijd wat het moeilijk om trainingen aan te bieden zoals we dat gewend waren. Het was dan ook heel fijn om onze eerste groep dealers weer op locatie te ontvangen voor hun Installatie training. Deze groep Duitse dealers waren ook heel blij en enthousiast om weer een boost te kunnen geven aan hun kennis van installatie.

Bij Maars worden regelmatig Installatie Trainingen georganiseerd. Dit doen we om de kwaliteit van installatie en daarmee van onze producten te kunnen garanderen. Neem contact op voor meer informatie!

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.