Boost prestaties met Slim Tracks

Bij Maars heeft de kwaliteit en prestaties van onze wanden hoge prioriteit.

We blijven er naar streven om het maximale uit onze producten te halen. Met de Slim Tracks geef je de akoestische prestaties van onze wanden een flinke boost! Slim Tracks zijn al beschikbaar voor het Panorama portfolio, bekend als Panorama Slim.

String² staat bekend als onze flexibele alles kunner en heeft al hoge akoestische waardes te bieden. Onze Research & Development afdeling heeft het mogelijk gemaakt om nog hogere akoestische waardes te halen, door de Slim Tracks te gebruiken. Met deze boost haal je Rw waardes tot wel 56dB.

Naast de hoge akoestische performances is er nog een belangrijk voordeel die de Slim Tracks te bieden heeft. Met lage profielen creëer je strakke lijnen wat resulteert in een minimalistisch en high-end design. Tegelijkertijd kunnen deze lage profielen alsnog extreme toleranties in je ruimte opvangen.

Om deze optie voor String² te specificeren dien je contact op te nemen met de Technical Support afdeling. Zij kunnen je meer informatie geven over hoe je de Slim Tracks kan tekenen in Maars 4D.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.