Vijf lineaCubes voor de grootste oliemaatschappij van de wereld

ARAMCO is de grootste oliemaatschappij van de wereld en zoekt altijd naar de meest innovatie producten om in hun faciliteiten te gebruiken.

In 2008 waren zij de eerste die ons ingebouwde tv scherm en geluidspanelen in gebruik namen. Nu heeft onze dealer Khalid A. Aljuraid Est. succesvol vijf indrukwekkende lineaCubes geïnstalleerd voor ARAMCO.

In december 2018 hadden we het genoegen om een afvaardiging van ARAMCO te verwelkomen op ons kantoor in Harderwijk. In de showroom viel hun oog op de lineaCube, ze waren erg onder de indruk van dit product.

En, dat blijkt, ARAMCO was te lineaCube nog niet vergeten, aan het begin van het jaar mochten we een voorstel doen voor één lineaCube. Dit voorstel werd een mooie order voor Maars maar in plaats van één cube werden er vijf besteld. De cubes worden gebruikt op verschillende locaties, ARAMCO wilt hun nieuwe samenwerk-concept laten zien. Deze manier van werken wordt op hun kantoren geïmplementeerd.

De lineaCubes die zijn geleverd zijn flink aan de maat met afmetingen van  4000x6000x2800mm, ze hebben ook allemaal een ingebouwd media panel.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.