Baanbrekend design: De Slim Framed Glass Door van Maars Living Walls

The Slim Framed Glass Door van Maars Living Walls

Een grensverleggend slank design gecombineerd met slimme en functionele integraties, zo omschrijven we graag onze nieuwste productinnovatie: The Slim Framed Door van Maars Living Walls. Met een slank frame van 43 mm, een onzichtbare PIVOT en slimme integraties valt de deur niet alleen op door een minimalistisch en high-end design, maar biedt hij ook functionaliteit en prestaties!

Wist je dat slank eigenlijk slim betekent in het Nederlands? En een slim product is het!

Het extreem slanke frame en het onzichtbare PIVOT-ontwerp is wat opvalt. Hoe dit minimalistische design te combineren met prestaties en functionaliteiten? Onderzoek en ontwikkeling maakten innovatie mogelijk.

Een deurdranger en vastzetfunctie zijn onzichtbaar in het slanke frame geïntegreerd. Met de deurdranger zal de deur automatisch zacht sluiten en met de vastzetfunctie kun je de deur in een hoek van 90 graden houden. Samen met een waarde van 33 STC die akoestische privacy garandeert, geeft deze deur u het beste van twee werelden. High-End ontwerpen en High-End uitvoeringen.

Het deurkozijn is leverbaar in alle Maars poedercoat afwerkingen. Combineer de Slim Framed Door met Horizon en Carré voor een minimalistische en creatieve look. Met US hardware kun je de gewenste look afmaken.

Meer weten over onze nieuwste productontwikkeling? Onze Productspecialist vertelt je graag alles wat je moet weten.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.