Een succesvolle Halo Experience met Europese dealers

Op 1 & 2 februari hebben we een groot deel van onze Europese dealers verwelkomd in Harderwijk voor de ultieme Halo Experience. Gedurende dit tweedaagse evenement hebben we onze dealerpartners bijgepraat over Halo.

Op donderdag begonnen we met een uitgebreide presentatie over Halo. Na deze presentatie kregen de dealers de kans om de Halo showroom te betreden. In deze showroom konden ze verschillende soorten Halo zelf ervaren. Dit bleek een goede manier te zijn om de uitstekende akoestiek van Halo te ervaren en de verschillende configuratiemogelijkheden te zien die Halo te bieden heeft.

Ook waren twee van onze Europese Dealer Council-leden (DCM) aanwezig. Paul van DiPa en Jens van proroomz gaven een presentatie over het zijn van een DCM-lid. Bovendien kregen de dealers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende break-out sessies: waar ze een live geluidsdemo konden ervaren, het configureren van een Halo en hoe ze Halo konden tekenen in Maars 4D.

Op vrijdag ontvingen we uitgebreide feedback van onze dealers. We hebben samen alle kansen en mogelijke bedreigingen van Halo besproken en daarbij een SWOT opgesteld. Naast het informeren over Halo, maakten we ook gebruik van de gelegenheid om presentaties te geven over Cleanrooms, onze nieuwe wand Metaline125 en de nieuwe Framed Double Glazed deur.

De Halo Experience was een zeer goede gelegenheid om feedback te krijgen van onze dealers. We zijn erg blij met de respons die onze dealers ons gaven over het evenement en dat ze geïnspireerd en met veel nieuwe ideeën naar huis gingen.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.