Een toekomstig bedrijven-ecosysteem met Maars wanden!

Op het Thor Park in het Belgische Genk is recentelijk de eerste fase van de FacThory officieel afgerond, een gebouw dat wordt beschouwd als de ‘fabriek van de toekomst’, en dat een ecosysteem voor een slimme maakindustrie opbouwt.

Het gebouw fungeert als een werkplek voor diverse technologische bedrijven die vloeroppervlakte kunnen huren en profiteren van een open kantoorruimte waar ontmoeting en samenwerking met verschillende bedrijven worden gestimuleerd.

Drie verdiepingen met veel variatie

Het complex zal bestaan uit drie verdiepingen, met productie-units, laboratoria, testruimtes en kantoorruimtes. Dit zorgt ervoor dat er voor een groot variatie van bedrijven een mogelijkheid is bij de FacThory. Denk aan productie, design, engineering of manufacturing. Van de verdieping naar productie hebben wij speciale profielen moeten maken voor glas van 20mm.

De bijdrage van Maars

Bij dit unieke project hebben wij onze Horizon wanden en Metaline100 kunnen plaatsen. De wanden samen met de geïntegreerde slim framed glass deuren dragen bij aan de futuristische uitstraling van het gebouw. Onze oplossingen, ontworpen met duurzaamheid en esthetiek in vaandel, bieden niet alleen een moderne uitstraling maar bevorderen ook een open en samenwerkingsgerichte werkomgeving.

Wil je meer van onze wanden zien in dit project? Bekijk dan hier het filmpje over de opening!   (De video is gemaakt door VRT NWS: Nieuws)

 

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.