glazen systeemwanden

Met de glazen systeemwanden van Maars Living Walls blijft de ruimte overzichtelijk en ruimtelijk, maar creëert u toch verschillende afgesloten ruimtes om in alle rust te overleggen of in stilte te werken. Bij Maars Living Walls heeft u de keuze uit zowel glaswanden voorzien van enkel glas als glaswanden met dubbel glas. Wilt u meer weten over onze glazen systeemwanden? Bekijk hieronder dan onze slimme oplossingen of neem contact met ons op voor meer informatie.

ik heb interesse in glazen wanden +31(0)341 465 211

Hierom kiest u voor Maars Living Walls

Wanneer u kiest voor de glazen scheidingswanden van Maars Living Walls, geniet u de volgende voordelen:

  • Keuze uit verschillende standaard systeemwanden die brandwerend zijn en zorgen voor een uitstekende akoestiek
  • Op maat gemaakte systeemwanden in onze eigen productiefaciliteit
  • Meer dan 70 jaar ervaring met het leveren van glazen systeemwanden
  • Altijd bezig met het verbeteren van onze service en dienstverlening

Ons aanbod glazen wanden

In ons uitgebreide aanbod vindt u gerenommeerde glazen wanden met elk hun unieke eigenschappen:

Horizon en Double Horizon

Een van onze kwalitatief hoogstaande productlijnen van dubbele glaswanden is de Double Horizon serie. Deze wandsystemen leveren volmaakte prestaties op het vlak van geluidsisolatie. De voordelen hiervan? Om te beginnen een bijna serene werkomgeving voor u en uw personeel. Daarnaast blijft vertrouwelijke informatie binnen de muren van uw kantoor in situaties die dat vereisen.

De enkele Horizon glas scheidingswand geeft minimalisme een hele nieuwe betekenis. Hier vallen onder andere een strakke belijning en een minimale profielhoogte onder. Daarbij vormt hij een prachtige combinatie met onze andere wandoplossingen.

String²

Veelomvattend als het op mogelijkheden aankomt; dat kenmerkt onze String² productlijn. En naast een hoog gebruikersgemak heeft u tevens veel opties bij de opbouw van deze wanden. Denk onder meer aan alle verschillende keuzes voor beglazing, materialen en deuren. Zo maakt u deze systeemwanden voor uw kantoor perfect af met een stalen of glazen deur. Kortom: met deze allrounder kunt u alle kanten op!

Panorama

Onze Panorama serie biedt eveneens wanden van glas met een geheel eigen stijl. Deze dubbele glaswand is uitgerust met een gepatenteerd kliksysteem. Het aantrekkelijke hiervan is dat de wand gemakkelijk te monteren en te demonteren is. Hierdoor laat u de scheidingswand van glas simpel en snel verplaatsen als dat nodig is. Dankzij het moderne ontwerp zijn de glazen scheidingswanden een waardevolle toevoeging voor iedere zakelijke werkomgeving. En wist u dat u deze systeemwanden ook eenvoudig combineert met bijvoorbeeld de String² wanden?

Styleline

Oneindige flexibiliteit: daar staan onze wandsystemen van Styleline om bekend. Hierbij heeft u de keuze uit meerdere materialen, zoals melamine, gips, glas en vinyl. Met Styleline ontwikkelen we scheidingswanden die geheel aan uw smaak en verwachtingen voldoen. Het is dan ook niet voor niets dat veel van onze klanten kiezen voor deze productlijn met grenzeloze mogelijkheden. Bovendien zijn de Styleline scheidingswanden een voordelige optie en gooien ze hoge ogen op het vlak van duurzaamheid.

lalinea

lalinea mag omschreven worden als een glazen wandsysteem dat nagenoeg onzichtbaar is. Deze glazen wanden staan synoniem voor transparantie, passen perfect in elke werkomgeving en zijn een waar hoogstandje als het op design aankomt. lalinea is een ware toevoeging als het om esthetiek gaat en zorgt gegarandeerd voor een professionele indruk!

Waarom een glazen scheidingswand?

Met een glazen scheidingswand zorgt u eenvoudig voor transparante werkplekken voorzien van natuurlijk daglicht. Onze high-end glaswanden hebben een minimalistisch design, waardoor een strak uiterlijk behouden blijft.

Wat is het verschil tussen een enkele en dubbele glaswand?

Het grote verschil tussen de enkele en dubbele glaswanden is de maximale geluidsisolatie. Met de dubbele glaswanden halen we een geluidsisolatiewaarde van 50dB. De enkele glaswanden zijn iets minder geluiddempend.

Array

Standaard wanden

Bij Maars Living Walls heeft u de keuze uit verschillende standaard glazen systeemwanden. Van simpele instapmodellen tot echte high-end wandsystemen. Bent u benieuwd geworden naar onze standaard glazen wanden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Glazen wand op maat

Met een glazen wand op maat is het ontwerp afgestemd op uw wensen. We produceren alle wandsystemen in onze eigen productiefaciliteit, daardoor kunnen we elk type systeemwand voor u op maat maken. Neem contact op voor meer informatie.

Array

Wat kost een glazen systeemwand bij Maars Living Walls?

De kosten voor het laten plaatsen van glazen systeemwanden lopen erg uiteen. Allereerst is de prijs afhankelijk van het type glas scheidingswand dat u wenst te hebben. Daarnaast spelen de afmetingen en de eventuele aanvullende wensen een belangrijke rol. Op de productpagina’s vindt u meer informatie over de prijzen die we hanteren. Om een goed beeld te krijgen van de kosten die u kunt verwachten, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Hiermee schetsen we u een duidelijk beeld over de kosten die u kunt verwachten.

De productie en montage van onze glazen wanden

Als u voor de glazen wanden van Maars kiest, kiest u voor de beste materialen. En hier hoort uiteraard ook een zorgvuldige afwerking bij. Na het ontwerp volgt de daadwerkelijke vervaardiging. Vervolgens komen we naar uw kantoor toe voor een vliegensvlugge installatie van uw nieuwe wanden. En vragen veranderingen op de werkvloer om een andere indeling? Dan doen we dit graag voor u!

Bezoek onze showroom in Harderwijk

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze glazen systeemwanden? We nodigen u dan graag uit om onze verschillende glazen systeemwanden te komen bekijken in onze showroom in Harderwijk. We vertellen u graag alles over de diverse types, voordelen en toepassingen. Plan uw afspraak telefonisch in via 0341 465 211 of stuur een e-mail naar info@maars.nl. We denken graag met u mee over de mogelijkheden binnen uw pand.

+31(0)341 465 211

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.