Installatie van Maars-wanden voor Jetcraft

Vorig jaar hebben we weer een goed project afgerond voor het in de VS gevestigde Jetcraft, een wereldwijde leider in de verkoop en bemiddeling van vliegtuigen. 

Samenwerking

Voor dit project werkten we samen met partner Intereum, evenals Mission Construction als hoofdaannemer, Studio BV als architect, Cresa als vertegenwoordiger en projectmanager van de eigenaar, en The Marathon Group voor de installatie van Maars-wanden. Deze samenwerking stelde ons in staat om een minimalistische stijl met schuine wanden te bereiken, die doet denken aan het kantoor van Jetcraft in Londen, terwijl we ook hoge normen op het gebied van akoestische prestaties bereikten.

Geleverde oplossingen

Maars-oplossingen, waaronder Horizon- en Carré-wanden, akoestische draaideuren en akoestische schuifdeuren, werden voor dit project gebruikt. Intereum werkte samen met het ontwerpteam om hun visie en behoeften te begrijpen en besprak de beste Maars-producten om de gewenste resultaten te bereiken. Deze sterke samenwerking zorgde niet alleen voor het succes van het project, maar kan ook worden gebruikt voor toekomstige samenwerkingen.

Eisen van Jetcraft

De ontwerpintentie vereiste minimale frame-details met horizontale scheiding om aan te sluiten bij de omliggende hoogwaardige architecturale elementen. Daarnaast had Jetcraft een systeem nodig dat een gemiddeld niveau van akoestische privacy bood voor kantoren, vergaderruimtes en overlegkamers, waardoor een comfortabele werkomgeving voor hun werknemers werd gecreëerd. Maars voldeed aan deze behoeften met ons Horizon/Carré-systeem, dat 36 dB geluidsisolatie biedt, en onze frameloze glazen scharnier- en ASD-schuifdeuren, die 35 dB geluidsisolatie bieden.

Duurzaamheid

Het project werd volledig geïnstalleerd en voltooid in september 2023. Duurzaamheid was een belangrijke overweging voor Jetcraft. Maars droeg bij aan deze duurzaamheidsinspanningen door de milieuvriendelijke productieprocessen en materialen die in onze wandsystemen werden gebruikt.

Jetcraft

Jetcraft is een wereldwijde leider in de verkoop en bemiddeling van vliegtuigen en benadrukt hun aanzienlijke aanwezigheid in de industrie.

Fotografie: © Corey Gaffer

Systeemwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.