Met mobiele scheidingswanden tovert u gemakkelijk een grote kantoorruimte om tot meerdere kleinere werkplekken. Het voordeel van mobiele scheidingswanden is dat ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. Zo kunt u de ruimtes steeds opnieuw inrichten.

Bij Maars heeft u de keuze uit verschillende soorten mobiele scheidingswanden en systeemwanden. Bekijk ons aanbod online of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak om de wanden te bekijken in onze showroom.

 

hierom kiest u voor mobiele scheidingswanden van Maars Living Walls

  • Al onze mobiele scheidingswanden presteren meer dan uitstekend op belangrijke functionaliteiten als brandwerendheiden akoestiek
  • We maken de mobiele scheidingswanden graag voor u op maat in onze eigen productiefaciliteit
  • We zijn de grootste aanbieder van systeemwanden
  • Al meer dan 75 jaar leveren we mobiele scheidingswanden voor diverse branches
  • We hebben altijd de focus op innovatie

mobiele scheidingswanden geschikt voor elke ruimte

In grotere ruimtes heeft men sneller last van omgevingsgeluid en de temperatuur is vaak moeilijker te regelen. Door het plaatsen van mobiele scheidingswanden in publieke ruimtes zoals scholen, gemeentehuizen en bibliotheken, creëert u probleemloos aparte werkruimtes. Ook kunt u onze mobiele scheidingswanden gebruiken om privacy te creëren tussen twee bureaus. Al onze wanden beschikken over de hoogst mogelijke classificering op brandgedrag. Zo dragen we met onze wanden bij aan de brandveiligheid in gebouwen. Wilt u meer weten over onze mobiele systeemwanden? Neem dan contact met ons op via een van onderstaande buttons.

+31(0)341 465 211 info@maars.nl

mobiele scheidingswanden op maat

Al onze mobiele scheidingswanden maken we speciaal voor u op maat. U vertelt ons uw wensen en wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van een passende oplossing. Dankzij Maars Living Walls verandert u zonder moeite een grote ruimte in meerdere kleinere vergaderruimtes.

het gebruik van mobiele scheidingswanden in verschillende branches

Maars Livings Walls heeft al verschillende mooie oplossingen mogen bieden in veel verschillende branches. Zo hebben we mobiele systeemwanden gemaakt voor het scheiden van ruimtes op vliegvelden en in kantoren. Daarnaast zijn we trots dat we mooie projecten hebben mogen voltooien voor opdrachtgevers in de hospitality, het onderwijs en de gezondheidszorg.

mobiele scheidingswanden met certificaten

Veiligheid staat voorop bij de ontwikkeling van al onze scheidingswanden. Daarom zijn al onze wanden getest, goedgekeurd en voorzien van de hoogste testcertificaten. Wil je meer weten over onze certificeringen? Vraag dan onze specialisten om uitleg. Onze brandwerende certificaten zijn niet geldig in Noord-Amerika.

specificaties en prijzen mobiele scheidingswanden

Op al onze productpagina’s kunt u meer informatie vinden over de specificaties van de wanden. We kunnen geen vaste prijzen tonen op onze website, omdat de uiteindelijke kosten afhangen van eventuele aanvullende wensen en ideeën. Wilt u weten welke kosten u kunt verwachten? Neem dan contact met ons op om uw ideeën met ons te delen. Daarna ontvangt u van ons een vrijblijvende, persoonlijke offerte.

+31(0)341 465 211 info@maars.nl

bezoek onze showroom

We laten u graag kennismaken met al onze wanden in onze showroom. Plan nu een afspraak met ons in via 0341 465 211 of stuur een mail naar info@maars.nl. Onder het genot van een goede kop koffie denken we graag met u mee.

waarom een mobiele scheidingswand?

Mobiele scheidingswanden zijn een handige oplossing wanneer u een grote ruimte op wilt delen in kleine werkplekken. Daarnaast zorgen mobiele scheidingswanden voor een betere akoestiek en is het gemakkelijker de temperatuur te regelen, omdat de warmte minder ver verspreid hoeft te worden.

hoe gebruik ik een mobiele scheidingswand?

Hoe u uw mobiele scheidingswand gebruikt, hangt af van het type wand dat u gekozen heeft. Sommige wanden werken met een rails en andere kunt u gewoon op de vloer plaatsen. Voor meer informatie over de verschillende typen scheidingswanden vragen we u contact met ons op te nemen.

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.