PANORAMA

Volledig glazen wand met verplaatsbare eigenschappen

Wilt u een glazen wand met hoge geluidsisolatie voor optimale privacy? Dan is Maars Panorama uw ideale glazen wandsysteem met flexibele mogelijkheden. Dit wandsysteem is volledig verplaatsbaar en makkelijk te combineren met de andere wandsystemen van Maars. Typerend voor het Panorama wandsysteem is dat er geen scharnieren zichtbaar zijn en verticale profielen ontbreken. Door zijn ingenieuze constructie is Panorama een compleet vlakke glazen wand die eenvoudig te plaatsen is met een minimum aan componenten. Kortom: alleen maar voordelen

Maximale transparantie en flexibiliteit

Naast alle voordelen die een transparante wand biedt, doet Maars Panorama er nog een schepje bovenop door zijn flexibiliteit. Het ingenieuze kliksysteem zorgt ervoor dat er makkelijk een andere opstelling van gemaakt kan worden. Onderdelen voor licht, lucht, geluid, multimedia en klimaatcontrole kunnen moeiteloos worden geïntegreerd. Net als kasten, panelen en meubelelementen.

Kies jouw kleur

referentieprojecten

Get inspired

extreem flexibele glazen scheidingswand

De hoge kwaliteit en volledige verplaatsbaarheid van Panorama maken hem tot een topwand uit ons assortiment. Bovendien profiteert u van de volgende voordelen:

  • Eenvoudig te combineren met String²
  • Slim gepatenteerde kliksysteem 
  • Geluidsisolatie tot 47dB
  • Volledig verplaatsbaar
  • Hoge kwaliteit

   

living options

Ontdek meer

Meest bekeken

Neem contact met ons op