Innovatieve werkomgeving in getransformeerd duurzaam gebouw

Stap binnen in de nieuwe huisvesting van BDO Accountants en Adviseurs in Zwolle, gevestigd in het getransformeerde kantoorgebouw The City Post. Hier is een innovatieve hybride werkomgeving gecreëerd die medewerkers uitnodigt om naar kantoor te komen en zich te laten inspireren. Ontmoeten, kennisdelen, inspireren en motiveren staan centraal in deze dynamische omgeving.

Wanden

Met doordachte ruimtes die ontworpen zijn om samenwerking en creativiteit te bevorderen, biedt deze locatie een optimale setting voor zowel formele vergaderingen als informele ontmoetingen. Voor dit project zijn wandtypes Double Horizon ML-100 Panorama String 2 (Panorama dubbel glas + flush glazen deuren) gebruikt, aangevuld met Metaline String 2. Resultaat: een ruimtelijke, transparante uitstraling waar ideeën worden geboren, samenwerkingen worden versterkt en successen worden gevierd.

Samenwerking met succesvol resultaat

De samenwerking tussen Maars en BDO verliep vlot en constructief. Maars dacht actief mee over de mogelijkheden en zorgde voor een juiste uitvoering, planning en kwaliteit. Zoals het integreren van de wanden rondom technische elementen en betonnen liggers, met behoud van hoge akoestische prestaties. Duurzaamheid en modulariteit stonden centraal in het ontwerp. Hierbij is gekozen voor duurzame materialen en een doordacht, flexibel interieur dat aansluit bij het hybride werken van BDO. Het resultaat is een tijdloze, functionele werkomgeving die geen grote aanpassingen nodig heeft in de komende jaren. Het project werd in augustus 2023 succesvol afgerond en in gebruik genomen, waarmee BDO Accountants nu beschikt over een inspirerende en efficiënte werkruimte.

Welkom in de toekomst van werken bij BDO Zwolle.

Ontwerp: M+R interior architecture bna bni
Fotograaf: Herman de Winter

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.