Transparante wanden

Met flexibele glaswand oplossingen

Flexibele wand oplossingen die naadloos opgaan in uw kantoorpand? De transparante wanden van Maars Living Walls verbinden ruimtes met elkaar, maar behouden toch een hoge mate van privacy. Geluid wordt namelijk maximaal geabsorbeerd. Ideaal voor kantoorpanden waarbij een goede akoestiek een belangrijke rol speelt. Al meer dan 75 jaar schakelen onder andere aannemers, architecten en kantooreigenaren ons in voor de (her)inrichting van hun pand. Hiervoor gebruiken we onze eigen high end oplossingen, waaronder onze transparante wanden. Deze glazen wanden zijn volledig modulair, waardoor we er meerdere malen een nieuw ontwerp mee kunnen realiseren.

Wilt u onze high end transparante wanden voor uw kantoorinrichting? Neem contact op om direct met een van onze kenners te schakelen. Selecteer via onderstaande button de specialist in uw regio.

Ik wil transparante wanden

Onze glazen wanden

Onze productspecialisten

Xander Bernaards

Sales Manager Nederland en Sales Project Manager Zuid-Holland

Marc Vreeker

Sales Project Manager Noord-Holland/Utrecht/Flevoland

Leo van der Kooij

Sales Project Manager Noord-Brabant/Limburg/Zeeland

Jurgen Reusken

Sales Project Manager Friesland/Groningen/ Drenthe/Overijsel/Gelderland

Dimitri De Nys

Account Manager BeLux

Geert Schelkens

General Manager BeLux

Isabelle Coen

Account Manager België

De voordelen van transparante wanden

Onze high end oplossingen zijn veel meer dan alleen een nieuwe kantoorindeling. U zorgt namelijk voor meer privacy, maar hoeft niets in te leveren als het gaat om ruimtelijk gevoel. Door te kiezen voor transparante wanden blijft dit visuele gevoel van ruimtelijkheid bestaan en ontstaat een rustgevende sfeer in de werkomgeving.

Daarbij blijft de hoeveelheid natuurlijke lichtinval maximaal behouden. Met onze modulaire flexibele glaswanden brengen we uw ruimte tot leven.

Transparante wanden op kantoor

Onze omgeving heeft een directe invloed op hoe we ons voelen. De temperatuur, luchtkwaliteit en verlichting in een werkruimte bepalen het welzijn van werknemers en beïnvloeden daarmee de algehele gezondheid. Slimme en flexibele wand oplossingen kunnen bijdragen aan een prettige werkomgeving, waarbij goede concentratie centraal staat. Bij Maars ontwerpen we transparante wanden die aan uw specifieke eisen voldoen.

Tijdens het hele productieproces denken we na over wat we doen. Ons Research & Development team staat stil bij nieuwe ideeën, functionaliteiten of verbeteringen van onze flexibele wand oplossingen.

De échte Maars belofte

Wij zijn een totaalpartner die uw kantoorinrichting kan ontwerpen, ontwikkelen, installeren én onderhouden. En wilt u na enkele jaren een geheel nieuwe indeling van uw kantoor, dan komen we bij u langs om de wanden te hergebruiken voor een compleet nieuwe lay-out. Dat maakt onze high end oplossingen zo bijzonder. Door ook de productie in eigen beheer te houden, kennen we de kwaliteit van onze transparante wanden en weten we precies wat we voor u kunnen realiseren.

Ontdek de mogelijkheden

We laten u graag zien welke oplossingen we voor onze tevreden klanten mochten realiseren.

Mogen wij uw transparante kantoorinrichting ontwerpen?

We maken graag een heel nieuw ontwerp voor uw kantoor. Neem contact op om direct met een van onze kenners te schakelen. Selecteer via onderstaande button de specialist in uw regio.

Neem contact op

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.