Officiële akoestische tests voor Halo 2 en Halo 4: Klasse A volgens ISO 23351-1

Na de mooie Halo 1 testresultaten eerder dit jaar was het nu tijd om Halo 2 en Halo 4 te testen. Beide office pods bevinden zich in de laatste ontwikkelingsfase, en zijn dus klaar om te testen.

Wederom zijn we erg enthousiast over de resultaten: alle geteste modellen behaalden het doel van minimaal 30 dB. Of anders gezegd: Halo 2 en Halo 4 zijn klasse A in akoestiek, volgens ISO 23351-1! Voor Halo 2 telt het testresultaat van 30 dB zelfs voor met en zonder vloer.

Tijdens de tests hebben we de volgende resultaten behaald:

  • Onze Halo 2 met vloer, dubbele geluidsabsorptiecassette, dubbele Bi-block en 12,5 mm akoestisch gelaagde glazen deur behaalde een spraakreductie niveau van 30 dB.
  • Onze Halo 2 zonder vloer, dubbele geluidsabsorptiecassette, dubbele Bi-block en 12,5 mm akoestisch gelaagde glazen deur behaalden een spraakreductie niveau van 30 dB.
  • Onze Halo 4 zonder vloer, viervoudige geluidsabsorptiecassette, dubbele Bi-block en 12,5 mm akoestisch gelaagde glazen deur behaalden een spraakreductie niveau van 30 dB.

Op basis van de resultaten kunnen we concluderen dat voor Halo 2 en Halo 4 de testresultaten hetzelfde zijn voor met en zonder vloer.

Over Peutz
Peutz maakt onderdeel uit van de Peutz Group. De groep zijn onafhankelijke bureaus, die gespecialiseerd zijn in onder andere akoestiek, lawaaibeheersing en milieutechnologie. Peutz beschikt over een uniek akoestisch lab en is het eerste akoestische laboratorium in Nederland en is geaccrediteerd volgens ISO/IEC 17025.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.