Maars aanwezig bij Workspace Design Show

Afgelopen week waren wij aanwezig op de Workspace Design Show in RAI Amsterdam. Maars was aanwezig met een kleine stand, vlakbij de ingang van de beurs. Naar de beurs hebben we een Halo 1 en Halo 2 meegenomen.

Door de twee office pods mee te nemen, kregen bezoekers de kans om onze office pods live te ervaren. Veel mensen keken met veel interesse naar het ontwerp en stapten in Halo om de ruimte en de uitstekende akoestiek te ervaren. Veel gestelde vragen als “Kunnen we ze in elke gewenste kleur krijgen” en “Worden de pods in Nederland gemaakt” werden allemaal met “ja” beantwoord. Andere positieve feedback ging over de modulariteit van Halo, de mogelijkheid om de configuratie te wijzigen, zelfs na installatie en de spraak privacy.

Op de Workspace Design Show waren diverse andere aanbieders van office pods aanwezig. Dit gaf bezoekers de mogelijkheid om Halo te vergelijken met de andere aanbieders. Het was heel goed om te horen dat er op de andere stands over Halo werd gesproken en wij waren erg enthousiast over de feedback op Halo. Wij waren blij dat bezoekers van over de hele wereld naar onze stand kwamen.

Workspace Design Show brengt architecten en ontwerpers samen. Het was geweldig om gedachten te delen, zoveel positieve feedback te ontvangen en de kans te krijgen om Halo aan zoveel mensen te laten zien.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.