Succesvolle Internationale Sales Meeting in Harderwijk

Bij Maars organiseren wij regelmatig Internationale Sales Meetings (ISM). Normaal staan deze online, maar voor deze editie besluiten we onze collega’s uit te nodigen op het hoofdkantoor van Maars in Harderwijk.

De ISM vond plaats op 28 en 29 september en was een groot succes. De bijeenkomst leverde een schat aan inzichten en informatie op en bood een prachtige gelegenheid voor collega’s om met elkaar in contact te komen.

Programma Internationale Sales Meeting

Onderdeel van het programma was een rondleiding door de onlangs geopende Halo Experience, onze fabriek en een nieuw gebouwde cleanroomomgeving. Daarnaast waren er presentaties over duurzaamheid en modulariteit, waarbij de nadruk lag op de drie Es: Experience, Expertise en Excellence. Bovendien namen onze collega’s deel aan een interactief deel van het programma, waarbij ze samenwerkten met collega’s met wie ze nog niet eerder hadden gewerkt, waarbij ze gebruik maakten van verschillende markten en verschillende culturen.

Het was geweldig om onze collega’s van over de hele wereld te verwelkomen, uit de Verenigde Staten, Zwitserland, Dubai, Groot-Brittannië, Frankrijk, China, Duitsland en België.

Wij hebben alle bijdragen enorm gewaardeerd, zodat Maars als bedrijf nog verder kan groeien.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.