Nu beschikbaar: teken Halo in de nieuwe Maars 4D extensie

Meet Halo! Ons nieuwste product is nu beschikbaar om te tekenen en te bestellen via Maars 4D. Bent u er klaar voor om alle beschikbare opties te ontdekken? Ga snel naar de Maars 4D extensies om alle mogelijkheden te ontdekken. 

Bekijk onderstaande introductie video voor alle mogelijkheden:

Wil je meer informatie? Bezoek de Halo pagina en/of download de brochure op onze website.

Maars 4D extensie

Met de release van Halo komt ook een andere grote verandering in Maars 4D. De voormalige Maars 4D extensie is nu gescheiden in twee extensies:

  1. Maars 4D Walls contains our partitioning walls
    (String2, Metaline, Horizon, lalinea, Styleline, Cubes, Living options)
  2. Maars 4D Office contains our office and furniture related products
    (Halo + M923.)

Maars 4d extensies

Beide extensies zijn beschikbaar in de Configura marktplaats. Alle bestaande gebruikers hebben toegang ontvangen tot beide extensies. De huidige M923. is verwijderd en vervangen door de Maars 4D Office extensie. De Maars 4D Office extensie is kostenloos em er zitten geen aanvullende kosten aan. Met deze nieuwe set-up kan Maars een future-proof constructie bieden voor nieuwe productontwikkelingen. De gratis Maars 4D Office licentie kunt u downloaden in de Configura marketplace.

Technische support

Dankzij de technische verandering heeft u misschien een notificatie gezien ‘Missing valid licenses’ bij het opstarten van CET. Klik extensies deïnstalleren en ga verder: de Maars 4D office extensie zal automatisch downloaden. Mocht u technische problemen ondervinden, neem dan contact op met het Maars 4D team.

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.