STYLELINE

Eindeloze variatie met de welbekende Maars kwaliteit

Wat u ook van plan bent met uw ruimte, wij helpen u verder. Geen ander wandsysteem laat zich zo eenvoudig aanpassen aan uw eisen en wensen als Maars Styleline. Met drie productlijnen in zowel gips, vinyl als melamine uitvoering biedt dit wandsysteem maximale veelzijdigheid en flexibiliteit. Precies wat u zoekt!

Meest gebruikte scheidingswand in Europa

De veelzijdige range Styleline van Maars biedt talloze variaties die voor u een uitstekend vertrekpunt zijn. Onze vele jaren ervaring in projecten over de hele wereld zorgen voor een duidelijke toegevoegde waarde. Dit hebben we vertaald in wanden waarmee u ruimtes kunt creëren waarin het fijn leven en werken is. Maars Styleline is waarschijnlijk de meest gebruikte scheidingswand in Europa. Waarom? Omdat geen ander systeem zo makkelijk aan te passen is aan uw wensen en eisen. Ideaal voor elke situatie en elk budget.

Kies jouw kleur

referentieprojecten

Get inspired

economisch in aanschaf en montage

De goede prijs/kwaliteitverhouding is samen met de efficiënte plaatsingsmogelijkheden een belangrijke aanschafreden voor veel van onze klanten. Maar er is meer, veel meer zelfs:

  • Hoogte > 8.000 mm (stand-alone)
  • Brandwerendheid tot El 60
  • Keus uit de versies Standard, Variant en Finesse
  • Veelzijdig in materiaaltoepassingen
  • Op voorraad, dus snelle levering en montage

   

living options

Ontdek meer

Meest bekeken

Neem contact met ons op