Welkakois Tel Aviv Offices

Onze Dealer Partner Innovate heeft Maars Living Walls geleverd en geïnstalleerd voor hun klant Welkakois. Het kantoor bevindt zich in het centrum van de Israëlische metropool Tel Aviv, met een adembenemende 360 graden stadsgezicht.

Maars Living Walls creëert een uniek herkenningspunt binnen dit kantoorontwerp. Twee kamer-in-kamer-oplossingen met transparant kleurglas zijn ontworpen als een integraal onderdeel van de ruimte van de ingang. Direct bij het betreden van de kantoren koos de architect ervoor om een ​​kleurrijk designstatement te maken.

Voor deze ruimte was akoestische privacy vereist. Akoestische prestaties waren net zo belangrijk als een esthetisch en uniek ontwerp. Ons dubbelglas wandsysteem Panorama behaalde een 51 db/SCT waarde wat zorgt voor een optimale akoestiek.

Alle Maars massieve en beglaasde wandsystemen zijn getest op geluidswaarden, hierdoor kunnen we altijd officiële resultaten geven die vaak nodig zijn voor een project. Lees meer over onze akoestische oplossingen.

Systeemwanden

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.