Van pilot tot volledige uitrol voor een wereldwijde bankorganisatie

Ontdek het M923-project voor een wereldwijde bankorganisatie, waar Maars rechtstreeks samenwerkte met de architect, de Design & Build-aannemer en de lokale dealer van het merk. Maars was verantwoordelijk voor hoe het eruitzag en werkte. De samenwerking verliep voornamelijk via de lokale dealer, die optrad als het belangrijkste doorgeefluik.

Een deel van het project waren de brand- en stabiliteitsrapporten van Maars, die essentieel waren voor de goedkeuring van M923 in het project. In dit project waren we in staat om op elk moment invloed uit te oefenen: van concept tot oplevering. Samen met alle partijen hebben we besloten over het algemene ontwerp, de uitstraling en afwerkingen.

Schermingsysteem met minimale ruimte-inname

Het hart van de eisen van de klant was de behoefte aan een schermingsysteem met een minimale ruimte-inname. Ons M923-systeem, slechts 80 mm breed, voldeed perfect aan deze eis en bood een veelzijdige oplossing zonder in te leveren op ruimte.

Modulaire oplossing

Voor deze klant hebben we eerst een pilotproject gedaan. Dit was zeer succesvol, waarna we M923 hebben uitgerold over het hele pand. In april 2023 werd het project voltooid, waarbij Maars’ toewijding aan modulariteit werd getoond. Het complete project is op componenten gebaseerd en maakt gebruik van de systemen van Maars die cradle-to-cradle gecertificeerd zijn.

M923

De klant gebruikt M923 om ruimte te definiëren in plaats van het te gebruiken als een interactief product, waarbij de aanpasbaarheid en veelzijdigheid worden gedemonstreerd. Maars is tevreden met de resultaten en kijkt uit naar meer!

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.