Flexibel, duurzaam en modulair toekomstbestendig kantoor voor internationale klant

In 2023 hebben we samengewerkt met een wereldwijd AI-mappingbedrijf en een lokale dealer van Maars. Samen hebben we een pilotproject uitgevoerd voor een verwachte uitrol over het landgoed in de EMEA-regio.

Van begin tot eind in juli 2023 heeft Maars een grote rol gespeeld bij het vormgeven van elk aspect van het projectontwerp. Onze betrokkenheid besloeg het gehele spectrum, van conceptvorming tot levering, en we waren in staat om zowel het algehele ontwerp, de uitstraling en de afwerkingen te beïnvloeden. Het verwisselbare modulaire ontwerp was cruciaal voor het project.

Duurzaamheid en modulariteit

Het project legde sterk de nadruk op duurzaamheid en modulariteit. Het nieuwe kantoor moest toekomstbestendig en flexibel worden. We waren in staat om dit te leveren door te kiezen voor onze op componenten gebaseerde oplossing, die cradle-to-cradle-gecertificeerd is zoals alle systemen van Maars, voor het gehele project. Onze keuze voor het gebruik van een verwisselbare modulaire oplossing maakt niet alleen aanpassingen eenvoudig, maar maakt het nieuwe kantoor ook volledig toekomstbestendig.

Flexibiliteit

Een opvallend kenmerk van deze samenwerking is het gebruik van Core. Deze flexibele oplossing biedt niet alleen meer opties, maar onderstreept ook onze toewijding om ruimtes te creëren die meegaan met de behoeften van moderne bedrijven. Vanuit het Core-framework kan elk Maars-systeem binnen de opening worden geïnstalleerd, waardoor langetermijnflexibiliteit mogelijk is. Het gehele project staat vrij en is onafhankelijk van de structuur van het gebouw.

Samenwerking

Gedurende het project heeft Maars nauw samengewerkt met het interne ontwerpteam van de klant en het bredere professionele team. Het succes van dit project toont een focusomgeving voor toegewijde programmateams, evenals een naadloze samenwerking. Met de pilot hebben we een geweldig voorbeeld gesteld voor een verwachte uitrol over het landgoed in de EMEA-regio.

Systeemwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.