Revitalisatie van Hoofdkantoor Shell

In het afgelopen jaar is het monumentaal hoofkantoor Shell C30 in Den Haag volledig gerenoveerd. Nog steeds oud van buiten, maar volledig verduurzaamd en gloednieuw van binnen. Voor deze grootschalige renovatie hebben we onze glazen Systeemwanden geleverd en geïnstalleerd waardoor ook in de inrichting modulariteit, duurzaamheid en flexibiliteit gegarandeerd is.

Het C30 gebouw is een 25.000 m2 groot rijksmonument uit 1917 dat al ruim een eeuw wordt gebruikt als kantoorgebouw. Tijdens de renovatie is het gebouw toekomstbestendig gemaakt. Deze renovatie maakt onderdeel uit van een groter plan waarin de gehele campus in Den Haag wordt herontwikkeld en verduurzaamd.

Maars heeft de Panorama en Horizon glazen wandsystemen geleverd en geïnstalleerd. Beide wandsystemen zijn gecertificeerd met Cradle to Cradle Silver. De glazen wanden zijn gecombineerd met de Flush Glas Deuren die zorgt voor één naadloos geheel.

Panorama is dubbel beglaasd en kenmerkt zich door extreme flexibiliteit zonder in te leveren op akoestische prestaties. Horizon is een enkelglas wandsysteem die vooral bekend staan om het minimalistische design. De glas wanden zijn aan één of beide zijde geïnstalleerd met polar white glas, wat een uniek design creëert.

Systeemwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.