In de dorpskern van Son en Breugel vinden we het vernieuwde gemeentekantoor. De voormalige bibliotheek heeft plaats gemaakt voor een modern gebouw dat een inspirerende werkomgeving biedt aan de ambtenaren van dit Brabantse dorp.

Het moderne kantoor wordt gecombineerd met het gerenoveerde karakteristieke bestuurscentrum uit 1962. De nieuwbouw heeft een toegankelijk karakter en is op vanzelfsprekende wijze ingepast in de structuur van het centrum. Op de 1e verdieping zijn oud- en nieuwbouw verbonden. Een glazen tussengebied verbindt de formele zakelijke jaren ‘60 uitstraling van de hal van de oudbouw met het transparante kleurrijke interieur van de nieuwbouw. Hier ontmoeten medewerkers en burgers elkaar en kan de gemeente Son en Breugel haar burgers gastvrij ontvangen en van dienst zijn.

Om dit open en toegankelijke karakter te bereiken hebben we onze dubbele glaswand Panorama geïnstalleerd. Dit in combinatie met de strakke Flush Stalen en Glazen deuren. Met Panorama is ook een indrukwekkende vide wand naar één van de vergaderruimtes gerealiseerd