North Shore Bank

North Shore Bank heeft de bankervaring volledig veranderd. Samen met het rockstar-team van MSR Design en onze dealer Intereum kwamen ze met een plan om hun ruimte volledig te transformeren. Maars Living Walls was klaar voor deze uitdaging.

North Shore Bank is niet langer alleen een bank – het is een openbare ruimte die de lokale gemeenschap verwelkomt en tevens dienst doet als kunstgalerie.

Om hun visie goed uit te voeren, zocht hun team naar een oplossing voor modulaire wanden die meer kon bieden dan alleen mooie glazen scheidingswanden. Het ontwerp vroeg om een ​​volledig vrijstaand modulair wandproduct.

Deze indrukwekkende Maars-installatie is de eerste in zijn soort. Het interieur heeft een eiland met vrijstaande privékantoren, vergaderruimtes, twee open kantoren en een loopbrug.

Door de werkruimten te centraliseren, werd de omtrek van de ruimte geopend om de indrukwekkende kunstcollectie van de bank te laten zien, ondersteund door aangrenzende zachte stoelen voor zowel lokale kunstliefhebbers als klanten. North Shore Bank heeft bereikt wat ze wilden doen: ze creëerden een bankervaring als geen ander.

Systeemwanden

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.