Next level design voor Dental Clinic Confidental

Ontwerpstudio WL uit Amsterdam heeft het ontwerp van deze tandheelkundige kliniek in Amsterdam naar een ander niveau getild. Maars Living Walls draagt ​​bij aan de warme sfeer en prachtige vormgeving die je ervaart vanaf het moment dat je deze kliniek binnenstapt.

Een enorme eyecatcher is de hoge Double Horizon wand rondom de verschillende ruimtes waar de behandeling plaatsvindt. De hoge akoestische waarden die Double Horizon kan bieden zorgen voor akoestische privacy die belangrijk is in een kliniek als deze.

Naast akoestische privacy is hygiëne net zo belangrijk als het gaat om tandheelkundige klinieken. Alle massieve wanden die wij bij Confidental hebben geplaatst, zijn afgewerkt met een antibacteriële coating die hygiëne in de ruimte garandeert.

De Vertrouwensklinieken zijn een mooi voorbeeld van het gebruik van scheidingswanden in een zorg- en kuurkliniek. Wanden die niet alleen zorgen voor privacy en hygiëne, maar de kliniek ook de mogelijkheid geven om te profiteren van de flexibiliteit en aanpasbaarheid van scheidingswanden.

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.