Een ruimte die altijd in beweging is vraagt om flexibele wanden. Elke Maars wand is makkelijk te demonteren en nog belangrijker natuurlijk te hermonteren. Voor het Koning Willem 1 College is er echt gekozen voor een hyper flexibele oplossing.  

Omdat daarnaast prestaties zoals geluidsisolatie, brandwerendheid en veiligheid voor deze school minstens zo belangrijk zijn. Hebben we hier onze wand String² geïnstalleerd.  

Die hyper flexibiliteit zit hem vooral in de opbouw van de wand. Een String² wand kan worden opgebouwd in verschillende elementen. Hier hebben we elementen van glas en staal geplaatst. Met die elementen kun je de wand op verschillende manieren opbouwen. En omdat er door het hele pand gebruik is gemaakt van dezelfde afmetingen, zijn  de elementen zo op te pakken en op een andere plek terug te zetten.  Eventuele hoogteverschillen die ontstaan door bijvoorbeeld de werking van de houten constructie worden in het wandsysteem zelf opgevangen.  

Een school vraagt wel om een oplossing die tegen een stootje kan. Dat is geen probleem voor een Maars wand. In combinatie met de flexibiliteit van de wanden gaan ruimtes als deze met gemak 20 – 30 jaar mee.  

Partition walls

Doors

Klanten die u voor zijn gegaan