Hoogwaardige prestatieoplossing voor Global Travel Company

Voor een groot project in het Verenigd Koninkrijk speelde Maars een belangrijke rol bij het vormgeven van het project, met de nadruk op zowel esthetiek als akoestische prestaties. Het project, voor een Global Travel Company, liep gedurende een programma van 24 weken en werd afgerond in oktober 2022.

Onze betrokkenheid was van concept tot levering, waarbij we zorgden voor naadloze samenwerking en tijdige oplevering van 400.000 vierkante voet ruimte. De prioriteiten van de klant waren duidelijk: ze wilden een ruimte die er geweldig uitzag, hoogwaardige prestaties bood en hun geld waard was. Bovendien was akoestische prestatie van groot belang. We waren in staat om het gehele ontwerp, uiterlijk, gevoel en afwerkingen te beïnvloeden.

Componentgebaseerde oplossing

We hebben aan de eisen van de klant voldaan door gebruik te maken van onze op componenten gebaseerde systemen, die ook kosteneffectief zijn. Een opvallend kenmerk van het project is ons innovatieve gebruik van verschillende glastypen om zowel akoestiek als esthetiek te verbeteren.

Combinatie van Metaline en Carre

Dit project gebruikte de innovatie van Monoblock Dubbel glas Metaline in combinatie met Enkel glas Horizon Carre. Deze unieke combinatie verbetert niet alleen de akoestische prestaties, maar voegt ook een vleugje elegantie toe aan de ruimte. Het complete project is gebaseerd op componenten, waarbij gebruik wordt gemaakt van de systemen van Maars die cradle-to-cradle-gecertificeerd zijn.

Samenwerking

Terwijl we terugkijken op deze samenwerking, is Maars blij met de samenwerking en trots op de resultaten. Voor het project werkte Maars rechtstreeks samen met de klant, evenals met de hoofdarchitect en hoofdaannemer in het secundaire netwerk.

Systeemwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.