Erkend Ontwerp: Maars Living Walls’ Impact op Coolidge Family Office

De Coolidge Family Office is een particuliere bedrijfsstichting, gevestigd in de Verenigde Staten. Hun visie draait om het optimaliseren van kantoorindelingen om samenwerking te bevorderen terwijl een gevoel van verfijning behouden blijft. Dit project werd uitgevoerd in samenwerking met OP-/WRG, waarbij de fotografie werd verzorgd door Slyworks Photography.

Project Scope en Maars Betrokkenheid

Maars leverde haar expertise gedurende het gehele projectproces, waarbij we de Horizon en Carre wandoplossingen aanboden om te voldoen aan de wens van de klant voor een elegant ontwerp. Het project had tot doel een dynamische omgeving te creëren waarin de Coolidge-kantoren samen bestaan met een co-workingruimte.

Ontwerpconcept en Samenwerking

Het ontwerpconcept draaide om de creatie van een “Juwelenkist”, die diende als het middelpunt van de kantoorsuite. Dit innovatieve ontwerp omvatte verlaagde plafonds met een lichtkoof, waardoor de aandacht werd getrokken naar de centrale ruimtes. De Horizon Carre-wanden van Maars complementeerden dit concept met strakke zwarte lijnen, waardoor de natuurlijke esthetiek van de ruimte werd versterkt. De samenwerking tussen Maars en het projectteam verliep naadloos, waardoor het ontwerp effectief tot leven werd gebracht.

Voltooiing en Erkenning

Het project werd succesvol afgerond in 2022, resulterend in een prestatie binnen de markt. Dit project werd gekozen als finalist voor de Houston REDnews Award in de categorie Interieurontwerp Kantoorhoofdkwartieren.

Ter conclusie, de samenwerking tussen Maars Living Walls en OP/WRG resulteerde in een prachtige en functionele werkruimte. Meer informatie over dit project is hier te vinden.

Systeemwanden

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.