Een indrukwekkende installatie van lineaCube

Een indrukwekkende boardroam in het midden van een enorme bedrijfshal? Waar akoestische privacy minstens zo belangrijk is als transparantie? Uitdaging geaccepteerd voor onze Maars Dealers DiPa Systeemwanden.

De lineaCube, één van Maars’ meest innovatieve oplossingen past perfect in het plaatje.

In opdracht van Cassonade Project Inrichting, heeft DiPa systeemwanden the lineaCube geïnstalleerd voor ICE Robotics. ICE Robotics is gespecialiseerd in schoonmaakrobots.

Deze blikvanger biedt de mogelijkheid om ongestoord te vergaderen en tegelijkertijd blijft het zicht op de showroom en warehouse behouden. De cube is aan drie zijden voorzien van lalinea dubbel glas met een gesloten String² wand als achterzijde. Ideaal om een presentatiescherm aan op te hangen.

In een ruimte die gebruikt wordt om te vergaderen is akoestiek ontzettend belangrijk. Voor een optimale akoestiek is er een geperforeerd plafond geïntegreerd. Een andere belangrijke specificatie die lineaCube te bieden heeft is de integratie van ventilatie. In deze cube is er op drie plaatsen ventilatie aangebracht.

Op zijn minst gezicht een ontzettend indrukwekkend van de lineaCube en met recht een nieuw paradepaardje van ICE Robotics.

Systeemwanden

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.