Ontdek stage mogelijkheden bij Maars.

Wij hebben ambities, jij ook?

Mooi! Dan liggen er bij Maars op verschillende afdelingen volop mogelijkheden. We zijn altijd op zoek naar leergierige studenten die klaar zijn om zichzelf te ontwikkelen. Lijkt je het leuk om jezelf uit te dagen in een Internationale en Dynamische omgeving? Ontdek dan de stage mogelijkheden bij Maars.

Wat betekent stage lopen bij Maars?

Een dynamische leeromgeving binnen een klein team welke bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde collega’s. Je krijgt een uitdagende stage aangereikt met vele mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Tijdens deze stage krijg je de kans om volledig mee te draaien met de afdeling en om je netwerk, kennis en werkervaring uit te breiden. Daarnaast bieden wij een passende stagevergoeding en is er uiteraard gelegenheid om te werken aan een eigen opdracht of onderzoek.

Wat zeggen onze trainees?

“Bij Maars word ik ingezet als young professional met eigen taken en verantwoordelijkheden. ” Begint Tess, trainee op de afdeling Purchase. ‘Ik krijg de kans om van alle processen wat mee te krijgen. Met de juiste instelling krijg je veel kansen en mogelijkheden. De laagdrempelige organisatie zorgt ervoor dat je bij al je collega’s kunt aankloppen, iedereen is bereid om je te helpen”

Arnee, trainee veiligheidskunde herkent zich hier in. ‘Ik ervaar Maars als een hele leuke stage omgeving, ik merk dat iedereen wilt helpen met mijn ontwikkeling. Daarnaast is het ook fijn dat ik als trainee serieus wordt genomen. Ik ben aanwezig bij vergaderingen en heb een rol in het hele proces. Het is wel druk, mijn agenda staat lekker vol!

Wat Toine, trainee op de HR afdeling nog kan toevoegen is ‘iedere dag is wel andere koek bij Maars, mijn dagen zijn nog nooit hetzelfde geweest. Maars is echt een dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden en kansen.’

Ontdek onze stage mogelijkheden!

Kijk eens rond op de werken bij Maars pagina en ervaar hoe het is om bij Maars te werken. Je kunt er zelfs je toekomstige werkplek bekijken en natuurlijk alle vacatures vinden!

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.