Maars heeft de hoofdrol in het PME Magazine

Twee keer per jaar brengt onze pensioen maatschappij, PME een magazine uit. In de laatste editie van het magazine, wordt Maars prominent vertegenwoordigt op de voorpagina door onze Rico! Rico werkt inmiddels bijna drie jaar als expeditie medewerker bij Maars.

Rico is niet de enige die een hoofdrol speelt in het magazine. Voor de vaste rubriek ‘mensen in bedrijf’  zijn drie Maars medewerkers: Rico, Sjaak en Astrid geïnterviewd. Zij vertellen meer over hun werkzaamheden en ontwikkelingen die ze bij Maars doormaken.

Sjaak en Rico hebben het naar hun zin bij de wandenproducent. Sjaak is dan ook nog helemaal niet bezig met zijn pensioen, dat in de verte aan de horizon gloort. “Als ik me zo fit blijf voelen als nu,” zegt hij terwijl hij afklopt op tafel, “denk ik niet dat ik op mijn AOW-leeftijd stop. Ik ben nog lang niet toe aan achter de geraniums zitten.

Rico: “Ik weet dat het pensioen hier goed geregeld is. Voor mij is het nog heel ver weg, dus ik hou me er nog niet zo mee bezig.

Dertig jaar, veertig jaar of nog meer: lange dienstverbanden zijn geen uitzondering bij Maars Living Walls. “Door die lange dienstverbanden hebben we een aanzienlijke groep medewerkers die al kan uitkijken naar het pensioen”, vertelt HR-adviseur Astrid Dieleman. “Ik merk geregeld dat zij daarover vragen hebben. Hoe sta ik ervoor? Welke keuzes kan ik maken? Wat betekent het voor mijn pensioen als ik minder ga werken?

Lees het volledige artikel met een aantal leuke foto’s hier! 

Klanten die u voor zijn gegaan

Meld je aan voor de Maars Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Schrijf je in voor de e-mailnieuwsbrieven van Maars.